Μας είπε ο Πρόεδρος -στην ΟΕΒ το είπε, για την ακρίβεια- ότι «θεσμοθετούμε τον απευθείας διάλογο με την επιχειρηματική κοινότητα –θα είστε στο Προεδρικό τέλη Μαΐου με το ΚΕΒΕ και τον Σύνδεσμο Τραπεζών– έτσι ώστε, αξιοποιώντας την εμπειρία και τεχνογνωσία όλων εσάς, των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας, να προχωρούμε μαζί μπροστά και να σας παρουσιάσουμε τους σχεδιασμούς μας –το σύνολο του Υπουργικού Συμβουλίου θα είναι σε αυτή τη συνάντηση (σ.σ. θα κτυπήσουν και καμπανούλες, όπως την άλλη φορά, επί Χριστόφια, στα εγκαίνια του Mall;)».

Μάλλον ο Πρόεδρος κάνει πως δεν γνωρίζει πως δεν χρειάζεται «θεσμοθέτηση» απευθείας διαλόγου των κυβερνήσεων με την επιχειρηματική κοινότητα. Είναι προ πολλού εθιμικό δίκαιο, απαράβατο.

Αυτό που δεν μας είπε ο Πρόεδρος είναι γιατί, τότε που του ζήτησαν οι συντεχνίες των εργαζομένων να τις δεκτεί στο Προεδρικό για να του μιλήσουν για την ακρίβεια και να του εισηγηθούν μέτρα στήριξης (τότε που μετρούσε και ξαναμετρούσε ο Κεραυνός και μας χάρισε τον ΦΠΑ στη ζάχαρη) απέφυγε να τους κλείσει ραντεβού. Δεν είναι παραγωγικές δυνάμεις οι εργαζόμενοι;   ΧΡΥΜΑ