Στην λίστα αναμονής μπαίνουν οι ενδιαφερόμενοι από γνωστές αλυσίδες καταστημάτων ρούχων και φαστφουντάδικα που θέλουν να νοικιάσουν κατάστημα στα εμπορικά κέντρα της Κύπρου.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα σε ένα από τα malls της πρωτεύουσας ετοιμάζεται και τρίτη μεγάλη αλυσίδα burger να μπει σφήνα ανάμεσα στις δυο μεγάλες οι οποίες έχουν εδώ και χρόνια πάρει θέση, σύμφωνα με το γραφείο Δανός και Συνεργάτες και την ίδια ώρα, στη Λεμεσό υπάρχουν σχέδια για την κατασκευή όχι ενός, αλλά δυο mall στην ίδια μάλιστα περιοχή, στην Ανατολική Λεμεσό Το ένα αφορά στο Mall of Limassol, που προωθεί η Atterbury Europe, η οποία έχει στο πορτφόλιο της το Mall of Cyprus και το Engomi Mall.

Από την άλλη, το Nicosia Mall ενώνει δυνάμεις με τον Όμιλο Παπαντωνίου και επεκτείνει τις εργασίες του στην πιο προνομιακή περιοχή στην Ανατολική Λεμεσό. Το γραφείο Δανός και Συνεργάτες που συγκέντρωσε τα στοιχεία σημειώνει ότι το κόστος της επένδυσης για το κάθε έργο αναμένεται να ξεπεράσει τα €120 εκατ. Έργα που αναμένονται να είναι πολυώροφα με περισσότερα από 100 καταστήματα το κάθε ένα, αν τελικά προχωρήσουν και τα δυο. Τα τελευταία χρόνια τα Mall έχουν κερδίσει την εύνοια των καταναλωτών, προσφέροντας ποικιλία καταστημάτων και επιλογών ψυχαγωγίας κάτω από μια στέγη.

Τα μισθώματα στα mall και στους δρόμους

Η επιτυχία των mall αντικατοπτρίζεται …

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ στο incyprusproperty.com