Kατοικίες με πισίνα σε διάφορες πόλεις της Κύπρου προσφέρει η Altamira προς πώληση μέσω της ιστοσελίδας www.altamirarealestate.com.cy. Συγκεκριμένα διώροφη έπαυλη με πισίνα στο Αυγόρου πωλείται στην ενδεικτική τιμή  €295. 000. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων 310 τ.μ και των καλυμμένων βεραντών 10 τ.μ.  Η κατοικία διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, ανεγέρθηκε το 1998 και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλόνι καθιστικό, κουζίνα, δωμάτιο παιχνιδιών και αποχωρητήριο ξένων. Ο όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια και μπάνιο με αποχωρητήριο, ενώ το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει δικό του ντους με αποχωρητήριο. Διαθέτει αυλή με πισίνα και περίφραξη. Είναι κενή, κατάλληλη για ιδιοχρησία ή ενοικίαση και θεωρείται κατάλληλη επιλογή για πολυμελείς οικογένειες. 

Διώροφη έπαυλη με πισίνα στα Κούκλια πωλείται στην ενδεικτική τιμή  €320.000  το εμβαδόν εσωτερικών χώρων είναι 154τ.μ, το εμβαδόν καλυμμένων βεραντών 30 τ.μ. και των ακάλυπτων βεραντών 9 τ.μ. Σύμφωνα με την Altamira, ανεγέρθηκε το 2009 και είναι πολύ καλό το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης. Το ισόγειο αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων, καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες. Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο και καλυμμένη βεράντα. Η έπαυλη είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. Η άμεση περιοχή του ακινήτου χαρακτηρίζεται από πολυτελής επαύλεις και όμορφα δομημένο περιβάλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Altamira: Επενδυτές για εμπορικά ακίνητα

Πωλείται επίσης στην ενδεικτική τιμή των €400.000 διώροφη έπαυλη με πισίνα σε μια ήσυχη και ελκυστική τοποθεσία στον Δήμο Πέγειας, σε απόσταση περί τα 1 χλμ δυτικά του δημαρχείου. Επιπλέον, η δημοφιλής παραλία «Coral Bay» και οι Θαλασσινές Σπηλιές βρίσκονται σε επίσης κοντινή απόσταση. Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2007 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο, αποχωρητήριο/ντους και καλυμμένες βεράντες στο ισόγειο. Στο πάνω επίπεδο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια (το δύο διαθέτουν αποχωρητήριο με μπάνιο), αποχωρητήριο/ντους, βοηθητική κουζίνα και μικρή αποθήκη.

Ανεξάρτητη διώροφη έπαυλη με πισίνα στην κοινότητα Πύλας της επαρχίας Λάρνακας πωλείται στην ενδεικτική τιμή €750.000. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 355 τ.μ. (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 77 τ.μ. (περίπου), του γκαράζ σε 50τ.μ. (περίπου) και της βοηθητικής οικοδομής σε 22 τ.μ. (περίπου). Είναι κατάλληλο για ενοικίαση ή ιδιοχρησία ως μόνιμη ή εξοχική κατοικία και απευθύνεται ιδανικά σε μεγάλες οικογένειες. Η έπαυλη είναι πρόσφατα ανακαινισμένη και είναι ηλικίας περίπου 30 ετών, ενώ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης.