Τέλος στον πονοκέφαλο και τη δυστοκία για την εξεύρεση κατάλληλου υποψηφίου για τη δημαρχία Λάρνακας, ο οποίος θα σταθεί απέναντι στο απόλυτο φαβορί της πόλης, Ανδρέα Βύρα, έβαλε η πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου, ανακοινώνοντας την εισήγησή της για τον Μιχάλη Ππεκρή, για επικύρωση από τα συλλογικά όργανα του κόμματος.

Σε δήλωσή της από την Πινδάρου, η Αννίτα Δημητρίου αφού παρουσίασε τον Μιχάλη Ππεκρή υπέδειξε πως πρόκειται για έναν νέο επιτυχημένο και αυτοδημιούργητο, ο οποίος, όπως υπιστήριξε έχει και τα προσόντα και τα χαρακτηριστικά που αναηζητεί ο ΔΗΣΥ. Επιπλέον, η κ. Δημητρίου στάθηκε στη θητεία Ππεκρή στη θέση του δημοτικού συμβούλου του Δήμου Λάρνακας, κάνοντας λόγο για ένα πρόσωπο που γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει τη Λάρνακα καθημερινά και γνωρίζει τα προβλήματα.

Ακολούθως, ο Μιχάλης Ππεκρής, ευχαρίστησε την Αννίτα Δημητρίου, ενώ δήλωσε ετοιμότητα για να αναλάβει τη μεγάλη ευθύνη της υποψηφιότητάς του για τη δημαρχία της Λάρνακας. «Είμαι έτοιμος να σηκώσω μανίκια και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Γνωρίζω τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τι χρειάζεται για να πάει μπροστά η Λάρνακα».

Τις επόμενες μέρες, αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα της υποψηφιότητας για τον Επαρχιακό Οργανισμό Λάρνακας. Αν και ο Ευάγγελος Ευαγγελίδης απέσυρε το ενδιαφέρον του, εντούτοις φαίνεται να κάνει δεύτερες σκέψεις.

Το Who is Who του Μιχάλη Ππεκρή

Ο Μιχάλης Ππεκρής γεννήθηκε στη Λάρνακα στις 09/11/1980 και είναι το πρώτο παιδί του Δημήτρη Ππεκρή από την Βατυλή και της Γεωργίας Γιακουμή από την Άσσια. Είναι παντρεμένος με την Γεωργία Μιλτιάδου Ππεκρή από Ορά και Λευκόνοικο και έχουν αποκτήσει τρεις θυγατέρες.

Φοίτησε στο Λύκειο Μακαρίου Γ’ στην Λάρνακα και ακολούθως κατατάγηκε στην Εθνική Φρουρά όπου υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην 28 ΕΤΟΜΑ (Επιλαρχία Τεθωρακισμένων Οχημάτων Μάχης).

Είναι πτυχιούχος στην Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδικότητα στο Μάρκετινγκ.

Διατηρεί δικές του επιχειρήσεις στην παροχή υψηλού επιπέδου συμβουλευτικού χαρακτήρα υπηρεσιών παρέχοντας πολύπλευρες και πολυεπίπεδες υπηρεσίες αναλόγως των αναγκών όπως την ενημέρωση και διαχείριση έργων που χρηματοδοτούνται είτε από Ευρωπαϊκά και Εθνικά Προγράμματα ή ακόμα και από Ιδιωτική συμμετοχή.

Καλλιεργήθηκε μέσα από την έντονη κοινωνική, αθλητική, πολιτική και συνδικαλιστική δράση του τελώντας ως :

o Επαρχιακός Οργανωτικός Γραμματέας ΝΕΔΗΣΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
o Αναπληρωτής Επαρχιακός ΝΕΔΗΣΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
o Αντιπρόεδρος ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
o Αντιπρόεδρος Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) και Προέδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων.
o Δημοτικός Σύμβουλος της Λάρνακας με την ιδιότητα του ως Πρόεδρος της Πολεοδομικής Αρχής.
o Μέλος του Αποχετευτικού Λάρνακας
o Μέλος Ναυτικού Ομίλου ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
o Μέλος Μελάθρου Αγωνιστών ΕΟΚΑ