«Ο κ. Αρμεύτης επιδιώκει να αλλάξει τη δημόσια συζήτηση καθώς αποκαλύπτεται το φλερτ του με τα συμφέροντα και βλέπει τους πολίτες να του γυρίζουν την πλάτη, επιβεβαιώνοντας το ρητό «φωνάζει ο κλέφτης…», ανέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης απαντώντας στα πυρά του Γιάννη Αρμεύτη.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Στο θέμα της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λεμεσού αναφορικά με την ανανέωση της Συμφωνίας για τη Μονάδα Διαχείρισης και Επεξεργασίας Αποβλήτων στον χώρο του πρώην Σκυβαλότοπου Φασούλας δόθηκαν καθαρές εξηγήσεις.

Είναι κρίμα που στις εναπομείνασες 15 μέρες, αντί να συζητούνται τα μεγάλα και σημαντικά θέματα που απασχολούν τους δημότες, αντί ο ίδιος να δώσει πειστικές εξηγήσεις για τις δικές του σκιές, οι δημότες της Λεμεσού παρακολουθούν ένα πανικόβλητο υποψήφιο να συκοφαντεί.

Ο κύριος Αρμεύτης ελέγχεται γιατί:

• Παρανομεί ως επιβλέπων αρχιτέκτονας, όπως αποκαλύφθηκε με την περίπτωση της οικοδομής στην Νεάπολη Λεμεσού, όπου όχι μόνο επέτρεψε την έναρξη εργασιών και την ανέγερση 2 πρόσθετων ορόφων χωρίς άδεια από τις  δημοτικές αρχές, αλλά έκλεισε και τα μάτια στο μπάζωμα των αρχαίων.

• Συμμετείχε και ψήφιζε σε συνεδρίες του Πολεοδομικού Συμβουλίου και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λεμεσού για δέκα χρόνια, όταν εξετάζονταν αιτήσεις των δικών του πελατών

• Σχεδίαζε την αλλοτρίωση του ιστορικού χαρακτήρα της Λεμεσού με την ανέγερση πύργων σε ζώνες ειδικής προστασίας, όπως απέναντι από τον Μόλο Λεμεσού, στην οδό Γλάδστωνος και σε μικρή απόσταση από το κάστρο της Λεμεσού.

Τα παραδείγματα είναι πολλά και διαχρονικά και αποδεικνύουν ότι ο κ. Αρμεύτης δεν διστάζει να θυσιάζει τα συμφέροντα της Λεμεσού για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του και τα οργανωμένα συμφέροντα που εκπροσωπεί.