Το ντέρμπι κυπέλλου ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΛ δεν άρχισε ποτέ. Νίκησε και πάλι οι αλητεία!

Οι χούλιγκαν θέλησαν με τις ασχήμιες τους, τη ρήψη φωτοβολίδων, αλλά και την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, πριν ο Σέρβος διαιτητής σφυρίξει για πρώτη φορά, να τον οδηγήσουν στη μη έναρξη του παιχνιδιού. Αυτό έγινε με την πάροδο 40 λεπτών και αφού ενημερώθηκε από την Αστυνομία ότι δεν ήταν σε θέση να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Μάλιστα, αυτή η εξέλιξη προέκυψε αφού οι δύο ομάδες πήραν θέση στον αγωνιστικό χώρο και ο διαιτητής ήταν έτοιμος να σφυρίξει την έναρξη. Προηγουμένως η Αστυνομία υποχρεώθηκε να εισέλθει μαζικά στον αγωνιστικό χώρο για να σταματήσει τους χούλιγκαν, οι οποίοι επέστρεψαν στην εξέδρα.

Τα όσα άσχημα και απαράδεκτα διαδραματίστηκαν στο «Αλφαμέγα», ήταν άλλη μια μαχαιριά στο ήδη πληγωμένο ποδόσφαιρό μας, με τους λίγους να στερούν από τους πολλούς να παρακολουθήσουν το άθλημα που αγαπούν. Δυστυχώς κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα και η χθεσινή μη έναρξη του αγώνα ήταν ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, μπας και συγκινηθούν κάποιοι και βάλουν μυαλό. Πλέον η μπάλα πάει στο γήπεδο του αθλητικού δικαστή και αυτός θα αποφασίσει για την τύχη του χθεσινού αγώνα.

Οι χούλιγκαν έστειλαν νωρίς το μήνυμα για τις άγριες διαθέσεις τους, καθώς ο περιβάλλοντας χώρος του «Άλφαμεγα» μετατράπηκε σε πεδίο μάχης. Οπαδοί των δύο ομάδες προέβησαν σε ανταλλαγή κροτίδων, φωτοβολίδων και πετροβολισμού, οδηγώντας την Αστυνομία στο να κάνει χρήση του «Αίαντα» για να επιβάλει την τάξη.

Η ένταση μεταφέρθηκε και εντός γηπέδου και ακολούθως στον αγωνιστικό χώρο, γεγονός που δεν επέτρεπε πλέον στην Αστυνομία να παρέχει ασφάλεια για διεξαγωγή του αγώνα.