Να αποσύρει την υπόθεση για βιασμό και απαγωγή κατά του Ανδρέα Τταουξιής, που καταχωρήθηκε τον περασμένο Μάιο, λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές, αποφάσισε σήμερα η Νομική Υπηρεσία.

Το γεγονός αυτό γνωστοποίησε με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook, o κ. Ταουξής αναφερόμενος σε “ώρα της Δικαίωσης”.

“Δεν υπήρχε ποτέ υπόθεση για να οδηγηθεί στο Δικαστήριο, αυτή είναι η μοναδική αλήθεια”, σημείωσε, προσθέτοντας ότι το υποτιθέμενο “θύμα” και όσοι την παρότρυναν, έκαναν θύμα έμενα και την οικογένεια μου. “Αυτή η καταγγελία, προκάλεσε πόνο, απερίγραπτα αισθήματα αδικίας, αλλά και αθεράπευτες αλλαγές στη ζωή μου, γι’ αυτό και επιφυλάσσομαι, κάθε νόμιμου δικαιώματος”, τόνισε.

“Παρόλο λοιπόν, που η Εισαγγελία έστω και αργά, λειτούργησε για να διορθώσει αυτή την αδικία, την ίδια στιγμή οφείλουν όλοι, να αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Αστυνομία, Εισαγγελία και Πολιτεία”, αναφέρεται εξάλλου στην ανακοίνωση του κ. Τταουξιή.

Την ίδια ώρα εξέφρασε “ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, στην οικογένεια μου, τους φίλους μου, τους δικηγόρους μου, για όλα όσα έκαναν για μένα αυτή την περίοδο, όπως επίσης την ηγεσία και την συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών της παράταξης μου, οι οποίοι μου στάθηκαν πραγματικά.”

Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία έγινε δημόσια τον περασμένο Μάιο, λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από γυναίκα που πρόβαλε τον ισχυρισμό ότι έπεσε θύμα βιασμού και απαγωγής από τον υποψήφιο βουλευτή του ΔΗΣΥ πριν από δέκα χρόνια, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί από το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση του Ανδρέα Τταουξιή: