Eπεκτείνεται από σήμερα, 6 Ιουνίου, το Σύστημα Φωτοεπισήμανσης, με τη λειτουργία νέων καμερών σε δύο ελεγχόμενες διασταυρώσεις στη Λευκωσία, ενώ, όπως πληροφορούμαστε, εντός του μήνα αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους και οι σταθερές κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, τίθενται σε λειτουργία τρεις επιπρόσθετες σταθερές κάμερες τροχαίας, οι οποίες τοποθετήθηκαν στη συμβολή της Λεωφόρου Στροβόλου με οδό Μαχαιρά, στον Στρόβολο και τρεις σταθερές κάμερες τροχαίας στην ελεγχόμενη διασταύρωση των Λεωφόρων Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ, Σπύρου Κυπριανού και Διγενή Ακρίτα, στη Λευκωσία.

Το σύστημα φωτοεπισήμανσης θα ελέγχει την ευθεία πορεία των Λεωφόρων Σπύρου Κυπριανού και Διγενή Ακρίτα ενώ στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ θα ελέγχονται οι δύο λωρίδες του ιδιωτικού οχήματος, καθώς και η λεωφορειολωρίδα με κατεύθυνση προς τη Λευκωσία.

 Η Λεωφόρος Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ, μεταξύ της ελεγχόμενης διασταύρωσης με τις Λεωφόρους Διγενή Ακρίτα και Σπύρου Κυπριανού, μέχρι την ελεγχόμενη συμβολή με την οδό Ευαγόρου, είναι αμφίδρομης κυκλοφορίας με ελεγχόμενη είσοδο μόνο για Μέσα Μαζικής Μεταφοράς – Λεωφορεία, οχήματα ΤΑΞΙ, ποδήλατα και οχήματα που ανήκουν σε νόμιμους χρήστες αδειοδοτημένων χώρων στάθμευσης.