Στιγμές τρόμου και πανικού έζησαν οι πολίτες που βρέθηκαν σήμερα το πρωί στην παραλία στην περιοχή της Γερμασόγειας στη Λεμεσό, όπου δολοφόνοι έστησαν ενέδρα θανάτου στον 55χρονο Θανάση Καλογερόπουλο.

Το θύμα, που δέχθηκε μεγάλο αριθμό πυροβολισμών από τους δύο επαγγελματίες εκτελεστές, ξεψύχησε στο αυτοκίνητό του.

Στο philenews μιλά αποκλειστικά πρόσωπο που είδε την γκαγκστερική δολοφονία του θύματος και περιγράφει τα όσα βίωσε. Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα μας, ο ένας εκ των δύο δολοφόνων πυροβόλησε το θύμα από απόσταση, περίπου δύο μέτρων.

Οι πολίτες που βρίσκονταν είτε στην θάλασσα είτε στο υποστατικό αρχικά νόμισαν ότι επρόκειτο για βεγγαλικά.

Μαρτυρία

“Στην αρχή άκουσα τους πυροβολισμούς αλλά υπέθεσα ότι επρόκειτο για βεγγαλικά. Πήγα να πάρω κάτι από το υποστατικό και τότε άκουσα ξανά πυροβολισμούς.

Είδα κάποιον να τρέχει διπλά από το όχημα του θύματος, σε απόσταση περίπου δύο μέτρων και να κρατά ένα όπλο μαύρο μεγάλο και να πυροβολά. Τον πυροβολούσε από απόσταση λίγων μέτρων. Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Είδα ότι φορούσε κάτι στο κεφάλι του, ήταν καλυμμένο το πρόσωπό του”, αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας.

“Αμέσως έτρεξα μαζί με άλλους πολίτες να κρυφτούμε γιατί φοβηθήκαμε πως θα μας σκοτώσουν.

Στο μεταξύ, η παραλία είχε λίγο κόσμο καμιά δεκαριά πολίτες.

Φαίνεται ότι πρώτα πυροβόλησαν το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν το θύμα. Προχώρησε λίγα μέτρα, κτύπησε πάνω στον τοίχο και ο άλλος τον έκοψε εκεί και άρχισε να τον πυροβολά από απόσταση δύο μέτρων» δηλώνει ο μάρτυρας.