Ενέδρα θανάτου έστησαν το πρωί στον Θανάση Καλογερόπουλο, τον οποίο πυροβόλησαν και σκότωσαν στην περιοχή της Γερμασόγειας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 08:00 σήμερα (Δευτέρα) το πρωί όταν ο 55χρονος έφτασε στην περιοχή για το πρωινό του μπάνιο στη θάλασσα.

Ενώ προσπαθούσε να σταθμεύσει το όχημά του, δεύτερο αυτοκίνητο στάθμευσε δίπλα του από το οποίο εξήλθαν δύο πρόσωπα με μαύρα ρούχα και κουκούλες οπλισμένοι και πυροβόλησαν τον 55χρονο.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και πέντε λεπτά μετά σε χωράφι έβαλαν φωτιά στο όχημα στην περιοχή της Γερμασόγειας, στο οποίο άφησαν και τα δύο όπλα, ένα πυροβόλο και ένα πιστόλι τα οποία εντοπίστηκαν καμένα.

Λουόμενοι άκουσαν τους πυροβολισμούς, ενώ φαίνεται πως οι Αρχές έχουν στα χέρια τους μαρτυρίες προσώπων που είδαν την γκαγκστερική δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, το θύμα δέχθηκε αριθμό πυροβολισμό και από τους δύο δράστες.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από νωρίς από ισχυρές δυνάμεις ενώ στο σημείο βρίσκεται ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού, Νίκος Νίκου καθώς και ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων, Γιαννάκης Γεωργίου.

Να σημειωθεί ότι στο μέρος βρίσκονται και συγγενικά πρόσωπα του θύματος.

Διερευνάται το ενδεχόμενο να υπήρχε και τρίτο πρόσωπο εντός του οχήματος.

Στο σημείο αναμένεται να αφιχθούν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπεττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου