Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για το τετραπλό θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε στην επαρχία Λεμεσού, μισή ώρα μετά την έλευση του νέου χρόνου, με νέες μαρτυρίες να έρχονται ενώπιον των Αρχών για να συνδράμουν στο έργο της διερεύνησης.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του philenews, ο 44χρονος ύποπτος οδηγός του διπλοκάμπινου, το μεσημέρι της Τρίτης, έλαβε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και οδηγήθηκε σε κελί στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λεμεσού. Νωρίτερα, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, διέταξε την κράτησή του για περίοδο 6 ημερών.

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπεύθυνου της Τροχαίας Λεμεσού, Μάριου Χαραλάμπους, ο οδηγός του άσπρου ταξί που βρισκόταν πρώτος στην αναμονή στα φανάρια της οδού Αγίας Αναστασίας και φαίνεται να έχει δει το θανατηφόρο τροχαίο και αναζητείτο από τις Αρχές προκειμένου να δώσει μαρτυρία, έχει παρουσιαστεί αυτοβούλως στην τροχαία για να δώσει κατάθεση.

Περαιτέρω, ο κ. Χαραλάμπους, επεσήμανε ότι την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να γίνει η αναπαράσταση του τροχαίου δυστυχήματος από την Τροχαία Λεμεσού. Όπως σημειώνει, βάσει του κλειστού κυκλώματος που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, ο 44χρονος οδηγός του διπλοκάμπινου οχήματος φαίνεται να πέρασε με κόκκινο, ωστόσο εξετάζεται από την Τροχαία η ταχύτητα με την οποία κινείτο προς το φανάρι, η οποία αναμένεται να διαπιστωθεί από τις εξετάσεις που πραγματοποιούνται. Πρόσθετα, ο κ. Χαραλάμπους υπογράμμισε ότι στο οδόστρωμα δεν εντοπίστηκαν ίχνη τροχοπέδησης από το όχημα του 44χρονου.