Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται περίτρανα ότι κουμάντο κάνουν εκστασιασμένοι χούλιγκαν με την Αστυνομία να είναι απλά θεατής και να μην μπορεί να επιβάλει την τάξη.

Παρά το γεγονός ότι για το παιχνίδι επιστρατεύτηκαν 300 μέλη της Δύναμης, εντούτοις το παιχνίδι Απόλλων – ΑΕΛ το οποίο κρίθηκε ως υψηλού κινδύνου, δεν ξεκίνησε ποτέ. Τα όσα ντροπιαστικά διαδραματίστηκαν πριν την έναρξη του παιχνιδιού, προκαλούν προβληματισμό αφού λίγα 24ωρα προηγουμένως είχαν ανακοινωθεί μέτρα για πάταξη της βίας στα γήπεδα. Μέτρα τα οποία δεν απέδωσαν αφού μερίδα οπαδών κατάφερε να περάσει εντός του αγωνιστικού χώρου μεγάλο αριθμό φωτοβολίδων και καπνογόνων.

Μάλιστα, οι χούλιγκαν δεν δίστασαν να ρίξουν τα αντικείμενα αυτά στις κερκίδες του Απόλλωνα, σκορπώντας πανικό και τρόμο σε οικογένειες με μικρά παιδιά που πήγαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Για την ώρα δεν έχει γίνει καμία σύλληψη για τα όσα σημειώθηκαν εντός και εκτός γηπέδου με την Αστυνομία να εναποθέτει τις ελπίδες της για εντοπισμό των δραστών, στα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης του γηπέδου.

Σύμφωνα με ενημέρωση απο την Αστυνομία στη Λεμεσό ενα κοριτσάκι, του οποίου έπεσε δίπλα του κροτίδα, τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η ακοή του. Επίσης γυναίκα δέχθηκε φωτοβολίδα με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά το φούτερ της.