Χειροπέδες σε 30χρονο αλλοδαπό πέρασε η Αστυνομία για την υπόθεση απαγωγής, άσεμνης επίθεσης, επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης στη Λεμεσό μετά από την καταγγελία δύο νεαρών γυναικών από τη Λετονία.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την καταγγελία των νεαρών στην Αστυνομία, δέχθηκαν άσεμνη επίθεση από άνδρα που γνώρισαν στην παραλία. Οι δύο τους έκαναν το λάθος να μπουν το όχημά του, αγνοώντας ωστόσο τις προθέσεις του εν λόγω προσώπου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Τρίτη γύρω στις 2 τα ξημερώματα, καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Μονής από δύο 25χρονες από τη Λετονία οι οποίες ανάφεραν ότι 15 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα της ίδιας ημέρας ενώ βρίσκονταν στη θαλάσσια περιοχή του Πύργου, γνώρισαν έναν άγνωστο άνδρα αφρικάνικής καταγωγής και αφού συνομίλησαν μαζί του, επιβιβάστηκαν στο όχημά του όπου και μετέβησαν σε εστιατόριο στην περιοχή της Γερμασόγειας και παρέλαβαν φαγητό.

Στη συνέχεια οι δυο 25χρονες εξέφρασαν την επιθυμία να μεταφερθούν στον χώρο διαμονής τους στον Πύργο ωστόσο ο άγνωστος τις μετέφερε σε πάροδο πλησίον νυκτερινού κέντρου στην περιοχή του Πύργου όπου επιτέθηκαν άσεμνα στις δύο παραπονούμενες.

Στην προσπάθειά τους οι δυο νεαρές να διαφύγουν από τον άγνωστο άνδρα, αυτός τους επιτέθηκε χτυπώντας τες ενώ ακολούθως έφυγε από το μέρος αφήνοντας και τις δύο γυναίκες τραυματισμένες στην πιο πάνω περιοχή. Οι δύο 25χρονες μετέβησαν στο Νοσοκομείο όπου εξετάστηκαν. Όπως διαπιστώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς, η μια φέρει κάταγμα στέρνου και κρατήθηκε για παρακολούθηση.

Η δεύτερη 25χρονη, διαπιστώθηκε ότι έφερε εγκαύματα τριβής στο γόνατο, αιμάτωμα στα γόνατα και στο χέρι. Στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απαγωγής, άσεμνης επίθεσης, επίθεση με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.