Ελεύθερος με όρους αφέθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού ο 82χρονος κατηγορούμενος σε σχέση με την υπόθεση απόπειρας φόνου αφού πυροβόλησε πισώπλατα τον 67χρονο κλέφτη που βρισκόταν εντός του υποστατικού του, το βράδυ της Κυριακής (11/6) στην Άλασσα.

Το Δικαστήριο στην σημερινή απόφαση του διέταξε όπως παραμένει ελεύθερος με τους πιο κάτω, να τοποθετηθούν τα στοιχεία του στον κατάλογο stop list, να υπογράφει δύο φορές την ημέρα σε Αστυνομικό Σταθμό, υπέγραψε εγγύηση με αξιόχρεο εγγυητή ύψους 150.000 ευρώ, πρόκειται για διαμέρισμα και να καταβάλει χρηματική επιταγή ύψους 40.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι οι συνήγοροι υπεράσπισης του 82χρονου, Μαρία Νεοφύτου και Αντώνης Αντωνίου, κατά την χθεσινή διαδικασία παραπομπής της υπόθεσης, έφεραν ένταση στο αίτημα κράτησης του πελάτη τους μέχρι την έναρξη της διαδικασίας ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Ο 82χρονος κατηγορούμενος καλείται στις 17/7 να παρουσιαστεί ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού για να απαντήσει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Πρόκειται για το αδίκημα της απόπειρας φόνου, μεταφοράς και χρήσης πυροβόλου όπλου κατηγορίας Γ.