Το κυκλοφοριακό και η ακρίβεια είναι τα σημαντικότερα ζητήματα για τους Δημότες της Λεμεσού, παραδέχεται στο philenews vodcast και τους δημοσιογράφους Άντρη Δανιήλ και Φρίξο Δαλίτη, ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, ο οποίος διεκδικεί μια δεύτερη θητεία ως Δήμαρχος Λεμεσού.

Στους σχεδιασμούς που περιλαμβάνουν άντληση Ευρωπαϊκών κονδυλιών, είναι το “Bus On Demand”, το οποίο θα ρυθμίζεται μέσω της τεχνητής νοημοσύνης με δρομολόγια λεωφορείων που θα παραλαμβάνουν μαθητές από το σπίτι και θα τους μεταφέρουν στα ιδιαίτερα μαθήματα ή προπονήσεις τους.

Ο κύριος Νικολαΐδης σκιαγραφώντας την πορεία των τελευταίων 7 χρόνων στην Δημαρχεία, λέγοντας πως έχουν γίνει έργα ουσίας. Η Λεμεσός είπε, είναι μία πόλη των αλλαγών και έρχονται πολλά περισσότερα έργα, που θα αναβαθμίσουν τη ζωή των ντόπιων και των επισκεπτών.

Αναγνωρίζει πως περιουσίες έχουν συσσωρευθεί στα χέρια λίγων, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δέχονται πιέσεις με τις προκλήσεις των καιρών και τα ψηλά κτίρια, σε συνδυασμό με την αυξημένη ζήτηση σε σπίτια και διαμερίσματα από τους ξένους εργαζόμενους που έρχονται στην Λεμεσό, κάνει ενοίκια είναι απρόσιτα για Κύπριους.  Για τούτο, σε συνεργασία με τον ΚΟΑΓ, προωθείται η ανέγερση 600 κατοικιών στην Λεμεσό, με προσιτό ενοίκιο.