Το όραμα του για την Λεμεσό αναλύει στο philenews vodcast o ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού, Χρίστος Μιχαηλίδης, αποτυπώνοντας το πρόβλημα των Κυπρίων που διαμένουν στην Λεμεσό, με την ακρίβεια, τα ψηλά κτίρια και τα πανάκριβα ενοίκια και τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι, δεν μπορεί να ευημερεί η Λεμεσός, αλλά να μην ευημερεί ο Δημότης της.

Ο κύριος Μιχαηλίδης επιμένει στη θέση του ότι, το κυκλοφοριακό μπορεί να λυθεί, εξηγεί με ποιο τρόπο και σημειώνει ότι, χρειάζεται όραμα και σωστές γρήγορες κινήσεις που θα απαλλάξουν τους χρήστες του οδικού δικτύου από την απίστευτη καθημερινή ταλαιπωρία.

Φυσιογνωμία και άναρχη ανάπτυξη, Κυκλοφοριακό, πράσινο, καθαριότητα και ασφάλεια, είναι τα θέματα τα οποία ιεραρχεί ο Χρίστος Μιχαηλίδης ως σημαντικά. Δηλώνει έτοιμος με την εμπειρία που διαθέτει, να προσφέρει και να δώσει λύσεις στα μεγάλα ζητήματα.

Απαντά για τα διατηρητέα, τα εγκαταλειμμένα κτίρια, την υποχρέωση των επενδυτών να προσφέρουν αντισταθμιστικά μέτρα στους κατοίκους της Λεμεσού, αλλά και το δίκτυο εθελοντισμού και αλληλεγγύης που θέλει να δημιουργήσει, ώστε να μην υπάρχει ούτε ένα παράδειγμα μαθητή να διαβάζει με κλεφτοφάναρο σε συνοικία της πόλης, απίστευτο αλλά αληθινό στις μέρες της ευμάρειας.