Απίστευτες διαστάσεις προσλαμβάνει η διαμάχη για τις τοπικές εκλογές στον Δήμο Δρομολαξιάς-Μενεού.

Μετά την κακόβουλη ζημιά στο όχημα του δημοτικού συμβούλου του ΔΗΣΥ, Σάββα Κυριάκου, καταγράφηκε το μεσημέρι της Τρίτης του Πάσχα επεισόδιο σε καφετέρια της περιοχής με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον δήμαρχο Κύπρο Ανδρονίκου.

Ο κ. Κυριάκου, μάλιστα, προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία υποστηρίζοντας πως ο δήμαρχος τον κτύπησε με το κεφάλι στο πρόσωπο χρησιμοποιώντας βία. Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews σε αντίστοιχη καταγγελία προβαίνει αυτήν την ώρα και ο δήμαρχος Δρομολαξιάς-Μενεού, υποστηρίζοντας από την πλευρά του πως δέχθηκε επίθεση με άσκηση βίας από τον δημοτικό σύμβουλο και τη σύζυγό του που βρίσκονταν στην καφετέρεια.

Το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια θαμώνων της καφετέριας, στην οποία έσπευσαν Αστυνομικοί που αναζητούν μαρτυρία από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης. Υπενθυμίζεται πως ο δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΣΥ τη Δευτέρα του Πάσχα κατήγγειλε πως προκλήθηκαν ζημιές στο όχημά του, υποστηρίζοντας πως πίσω από την επίθεση βρίσκονται πολιτικά κίνητρα.

Το αυτοκίνητο του δημοτικού συμβούλου βρισκόταν σταθμευμένο στον χώρο στάθμευσης του γηπέδου της περιοχής στο οποίο διοργανώθηκαν πασχαλινά παιχνίδια. Άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του οχήματος, καθώς και αυτό δεύτερου αυτοκινήτου που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση. Μιλώντας το πρωί της Τρίτης στο philenews ο κ. Κυριάκου ανέφερε πως οι καταγγελίες του είναι σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, υποστηρίζοντας πως κάποιοι θέλουν να του κλείσουν το στόμα.