Στη σύλληψη 30χρονης από τη Λεμεσό προχώρησε σήμερα το ΤΑΕ Λεμεσού σε σχέση με υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού περίπου 23 χιλιάδων ευρώ από το ταμείο συνδέσμου Γονέων Δημοσίου και Κοινοτικού Νηπιαγωγείου. Συγκεκριμένα στις 4 Μαρτίου καταγγέλθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού από την ταμία του συνδέσμου Γονέων ότι μετά από έλεγχο που διενήργησε στο τραπεζικό λογαριασμό που διατηρεί ο σύνδεσμος σε τράπεζα, διαπιστώθηκε ότι μεταξύ των ημερομηνιών 17.11.2021 μέχρι 04.03.2022 εντοπίστηκε σημαντικό έλλειμμα στον λογαριασμό.

Ο σύνδεσμος ανάθεσε σε εγκεκριμένο λογιστή όπως κάνει λογιστικό έλεγχο όπου διαπιστώθηκε έλλειμμα από τον λογαριασμό ύψους 22.820 χιλιάδες ευρώ. Σύμφωνα με την παραπονούμενη, το πρόσωπο που ήταν υπεύθυνο για την διαχείριση των εισπράξεων των μετρητών και των διαφόρων πληρωμών είναι η 30χρονη Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων.

Αφού εξασφαλίστηκε εναντίον της ύποπτης δικαστικό ένταλμα σύλληψης αυτή συνελήφθη σήμερα στην οικία της. Σε έρευνα που έγινε στην οικία και στο όχημα της εντοπίστηκαν διάφορα έγγραφα καθώς και μπλοκ επιταγών. Ανακρινόμενη η ύποπτη παραδέχθηκε ενοχή και οδηγήθηκε υπό κράτηση στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού. Εναντίον της διερευνώνται τα αδικήματα της πλαστογραφίας, κλοπής και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.