Έσβησε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ο άνδρας αραβικής καταγωγής ο οποίονς ενεπλάκη σε επεισόδιο με αστυνομικούς το απόγευμα της Πέμπτης. Ο 39χρονος είχε επιτεθεί με σκεπάρνι σε αστυνομικό, ενώ δεύτερος αστυνομικός τον τραυμάτισε κάνοντας χρήση υπηρεσιακού όπλου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το επεισόδιο εκτυλήχθηκε το απόγευμα στο χωριό Απαισιά της Λεμεσού, όταν οι δυο Αστυνομικοί κλήθηκαν να εντοπίσουν πρόσωπο το οποίο προκαλούσε ζημιές με σκεπάρνι σε οχήματα. 

Ο 39χρονος εντοπίστηκε στο χώρο διαμονής του, ενώ φέρεται να επιτέθηκε σε έναν από τους αστυνομικούς τραυματίζοντας τον στο πρόσωπο. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση, δεύτερος αστυνομικός στην προσπάθεια του να αμυνθεί και να προστατεύσει τον συνάδελφο του πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του όπλο τον ύποπτο στο πόδι. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Προκαλούσε ζημιές σε αυτοκίνητα, τραυμάτισε και αστυνομικό

Οι δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Οι επι καθήκοντι ιατροί έκαναν συρραφή στο τραύμα του αστυνομικού ενώ ο 39χρονος εισήχθη στο χειρουργείο καθώς έφερε τραύμα στο μηρό. Λίγο αργότερα ο 39χρονος άφησε την τελευταία του πνοή. 

Πηγή: philenews