• Για τη Celestyal το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στην πρωταρχική επιθυμία να δημιουργήσουμε ουσιαστικές ταξιδιωτικές εμπειρίες για όλους

H Celestyal έχτισε γρήγορα μία πολυβραβευμένη εταιρική φήμη και αναγνώριση, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, χάρη στην τοπική εμπειρία και την εξαιρετική φιλοξενία που παρέχει στους ταξιδιώτες της. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η μοναδική ελληνική κληρονομιά που συνδυάζει την εξαιρετική φιλοξενία, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά με πάνω από 100.000 επισκέπτες ετησίως να απολαμβάνουν δρομολόγια σε γνωστούς αλλά και άγνωστους κρυμμένους θησαυρούς της ευρύτερης περιοχής.

Η Celestyal συνεχίζει δυναμικά την πορεία της προς το μέλλον συνεχίζοντας να έχει ως επιτελική βάση της την Κύπρο, ενώ συνεχίζει τα δρομολόγιά της και φέτος με τη δημοφιλή κρουαζιέρα των τριών Ηπείρων, ξεκινώντας από το λιμάνι της Λεμεσού από τις 23 Νοεμβρίου. Η μαγευτική αυτή κρουαζιέρα προσφέρει την ευκαιρία να ζήσετε τον υπέροχο κόσμο της ανατολικής Μεσογείου, με μία επίσκεψη σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική.

Για τη Celestyal το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στην πρωταρχική επιθυμία να δημιουργήσουμε ουσιαστικές ταξιδιωτικές εμπειρίες για όλους. Ιεραρχώντας πρώτες τις βιωματικές επιθυμίες των επισκεπτών σε συνδυασμό με την πλούσια τεχνογνωσία μας ως η ελληνική αυθεντία στις κρουαζιέρες, είμαστε πολύ περήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε μια πραγματικά γνήσια, φιλόξενη εμπειρία.

Βλέπουμε κάθε προορισμό που επισκεπτόμαστε ως μια ευκαιρία να ανακαλύψουμε νέους κόσμους αλλά και κάτι νέο για τον εαυτό μας. Είναι ο πραγματικός λόγος για εξερεύνηση και τη δημιουργία αναμνήσεων που θα διαρκέσουν μια ζωή – τόσο για τους επιβάτες όσο και για το πλήρωμα. Η κρουαζιέρα με τη Celestyal είναι μια κοινή και βαθιά ανταποδοτική εμπειρία όπου κάθε μέρα είναι διαφορετική και εξίσου αξέχαστη. Πιστεύουμε πως ό,τι κι αν κάνουμε, όπου κι αν πάμε θα πρέπει να διεγείρουμε τις αισθήσεις ενώ εξερευνούμε νέους τόπους. Είναι μια ευκαιρία να επισκεφτούμε απίθανα μέρη, ενώ ταυτόχρονα κάνουμε τους επισκέπτες μας να νιώθουν σαν στο σπίτι τους, τόσο στους προορισμούς όσο και εν πλω.

Είτε πρόκειται για κρουαζιέρες των 3 ή 4 ημερών, είτε για μεγαλύτερες που διαρκούν μία ή δύο εβδομάδες, οι Έλληνες και Κύπριοι αξιωματικοί καθώς και το έμπειρο διεθνές πλήρωμά μας και φροντίζει έτσι ώστε το ταξίδι σας να αποκτήσει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα και μία μοναδική γεύση.

Ως εταιρεία με κυπριακές ρίζες διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο και ένα σημαντικό διεθνές αποτύπωμα, γεγονός που μας δίνει τη δυνατότητα να οραματιζόμαστε το μέλλον του τουρισμού και της κρουαζιέρας, τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα. Στρατηγικός μας στόχος τα τελευταία χρόνια είναι η βιώσιμη ανάπτυξη των δύο χωρών στην κρουαζιέρα, γι’ αυτό και εντείνουμε τις προσπάθειές μας για ανανέωση του στόλου, εδραίωση του brand σε παγκόσμιο επίπεδο και την αναζήτηση νέων προορισμών για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την ολόχρονη λειτουργία των πλοίων μας. Πολύ σημαντικό τέλος για την τοπική οικονομία είναι ότι κάθε εβδομάδα με το Celestyal Crystal δίνεται η δυνατότητα επίσκεψης και γνωριμίας με την Κύπρο ενός σημαντικού αριθμού επιβατών από χώρες που δεν ανήκουν στις «παραδοσιακές» αγορές της Κύπρου, όπως για παράδειγμα τις ΗΠΑ, τη Λατινική Αμερική και την Ισπανία.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Λεωφόρος Λεμεσού 11 2112, Λευκωσία

ΤΘ 21301, CY -1506

Τηλ: +35 723010095