Έπεσαν σήμερα οι υπογραφές μεταξύ ΕΤΥΚ και Alpha Bank για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το συνδικαλιστικό όργανο των τραπεζικών υπαλλήλων.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση της η ΕΤΥΚ αναφέρει πως, το τελευταίο χρονικό διάστημα, βρίσκονταν σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της ΕΤΥΚ και της Διοίκησης της Τράπεζας, σε σχέση με την ανανέωση της Συλλογικής Σύμβασης η οποία «έληξε» στις 31/12/2018.

Οι διαπραγματεύσεις πραγματοποιήθηκαν σε ανώτατο επίπεδο των δύο πλευρών, του Επίτιμου Πρόεδρου συν. Λοΐζου Χατζηκωστή, εκ μέρους ΕΤΥΚ και εκ μέρους της Διοίκησης του Ομίλου στην Αθήνα από τη Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου, κας Μελίσσας Φραγκίσκης.

Η ΕΤΥΚ σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι πρέπει να τονίσουν την πολύ θετική και καλοπροαίρετη προσέγγιση που είχαν καθ᾽ όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων από τους εκπροσώπους της Διοίκησης της Τράπεζας.

Η κατάληξη των διαπραγματεύσεων για ανανέωση της Συλλογικής Σύμβασης (2019 – 2022) ήταν θετική, αφού είχαν φθάσει σε συμφωνία με τη Διοίκηση της Τράπεζας, η οποία έχει υπογραφεί σήμερα. Σημειώνει η ΕΤΥΚ πως το περιεχόμενο της συμφωνίας είναι πολύ ικανοποιητικό και ισοζυγισμένο αφήνοντας ικανοποιημένες και τις δύο πλευρές.