Η Aivitam Ventures, μαζί με το Forbes Cyprus, διοργάνωσαν με επιτυχία το The Future of Fintech Summit 2023, την πρώτη του είδους της εκδήλωση στην Κύπρο.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις 7-8 Δεκεμβρίου, 2023, στο City of Dreams Mediterranean, στη Λεμεσό, όπου παρευρέθηκαν περισσότεροι από 500 φορείς και ηγέτες του κλάδου, τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά.

Κύρια σημεία της ατζέντας

Πρώτη ημέρα:

Το συνέδριο ξεκίνησε με μια ομιλία από τον Georg Hauer, ο οποίος διερεύνησε το ερώτημα «Πώς θα είναι το τραπεζικό σύστημα το 2035»; Τα πάνελ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας κάλυψαν ποικίλα θέματα, από την ανατρεπτική φύση της ενσωματωμένης χρηματοδότησης και το εξελισσόμενο τοπίο των νεό-τραπεζών έως τον ταχύτατο ρυθμό ανάπτυξης των ψηφιακών πληρωμών, τον αντίκτυπο των αναδυόμενων τεχνολογιών και το μέλλον της fintech στον κλάδο των παιχνιδιών.

Δεύτερη ημέρα:

Η Laura Rofe καθήλωσε το ακροατήριο με μια κεντρική ομιλία με θέμα «ESG, το μέλλον των πληρωμών», δίνοντας τον τόνο για ενδιαφέρουσες συζητήσεις σχετικά με τις διεθνείς στρατηγικές επιτυχίας στην fintech, τη διχοτομία των επενδύσεων VC και το μέλλον της διαχείρισης πλούτου. Η ημέρα ολοκληρώθηκε με ένα πάνελ με θέμα “Women in Tech”, όπου αναγνωρίστηκε η συμβολή των γυναικών του κλάδου.

Μάθετε περισσότερα για τους ομιλητές και την ατζέντα στο fintechexpo.eu.

Ευχαριστίες στους συνεργάτες

Η Aivitam Ventures ευχαριστεί θερμά τους εταίρους της, οι οποίοι στήριξαν το συνέδριο. Ειδική μνεία αξίζει στον Platinum Partner, payabl., η προσέγγιση της οποίας συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία του συνεδρίου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις Soft2Bet, Ameetee, Vidby και CDA Group για την ανεκτίμητη συμβολή τους.

Συνοψίζοντας

Οι γνώσεις που μοιράστηκαν, οι συνεργασίες που διαμορφώθηκαν και οι καινοτόμες ιδέες που ανταλλάχθηκαν στο The Future of Fintech Summit 2023 τροφοδότησαν αναμφίβολα την πορεία του κλάδου της fintech. Η Aivitam Ventures προσβλέπει στη συνέχιση αυτού του ταξιδιού εξερεύνησης και καινοτομίας τα επόμενα χρόνια.

Ακολουθήστε το συνέδριο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για ενημερώσεις: LinkedIn, Twitter, Instagram και Facebook.

Οπτικά μέσα

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

Επικοινωνία

Για ερωτήσεις σχετικά με το συνέδρια, σχόλια σχετικά με άλλες ευκαιρίες ή για μια γνωριμία με τους εταίρους μας, επικοινωνήστε με την επικεφαλής επικοινωνίας, Inna Lohvin, στο [email protected].

Σχετικά με τους διοργανωτές

Η Aivitam Ventures, μαζί με το Forbes Cyprus, είναι οι διοργανωτές του Forbes Cyprus The Future of Fintech Summit 2023.

Η Aivitam Ventures τα συνδυάζει όλα σε ένα – venture fund, startup builder, επιταχυντής, παγκόσμιος πάροχος υπηρεσιών δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ για startups και εταιρείες τεχνολογίας. Επίσης, η εταιρεία έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα διεξαγωγής εκδηλώσεων του Forbes στην Κύπρο.