Σε πολύ σοβαρή δημόσια καταγγελία για προσπάθεια αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος με μεταφορά κουβαλητών ψηφοφόρων στο Δήμο Λακατάμιας προβαίνει η Δήμαρχος Λακατάμιας, Φωτούλα Χατζήπαπα, η οποία καλεί τις αρμόδιες Αρχές να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία των εκλογών.

«Εκφράζω τη μεγάλη μου απογοήτευση για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με μαζικές και παράνομες μετακινήσεις ψηφοφόρων στον δήμο μας», αναφέρει σε γραπτή δήλωση της και κάνει λόγω για ανέντιμες πρακτικές καλώντας τους δημότες να «φράξουν», όπως αναφέρει το δρόμο, σε συντονισμένη προσπάθεια αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος.

Αυτούσια η δήλωση της Δημάρχου Λακατάμιας:

«Εκφράζω τη μεγάλη μου απογοήτευση για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με μαζικές και παράνομες μετακινήσεις ψηφοφόρων στον δήμο μας.

Ήδη δημότες της Λακατάμιας έχουν υποβάλει μεγάλο αριθμό ενστάσεων για ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τη Λακατάμια αλλά επιχείρησαν να εγγραφούν, ή να τους εγγράψουν στο Δήμο μας.

Ως Δήμαρχος Λακατάμιας νιώθω ότι έχω υποχρέωση απέναντι στους δημότες που εκπροσωπώ, τους πραγματικούς και όχι τους κουβαλητούς, να τοποθετηθώ για αυτή τη θλιβερή εξέλιξη.

Αλίμονο εάν σ’ αυτή τη νέα σελίδα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επιδειχθεί η παραμικρή ανοχή σε τέτοιες ανέντιμες πρακτικές. Πρακτικές που αποτελούν νοθεία της δημοκρατικής βούλησης των δημοτών μας. Το πλήγμα για τη Δημοκρατία μας θα είναι τεράστιο.

Καλώ τους δημότες Λακατάμιας, Τσερίου και Συνοικισμού Ανθούπολης να φράξουν τον δρόμο στη συντονισμένη προσπάθεια αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος.

Καλώ τις αρμόδιες Αρχές, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.

Από πλευράς μου θα πράξω ότι είναι δυνατόν, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, για να μην περάσουν τέτοιες αντιδημοκρατικές, ανήθικες και απαράδεκτες μεθοδεύσεις. Με τη Δημοκρατία δεν παίζουμε.»