Πατέρας ξανά έγινε ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, σε ηλικία 55 ετών. Η σύντροφός του, Κάρι Σίμοντς, έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι την Τετάρτη.

​Τόσο η 31χρονη μητέρα όσο και το βρέφος είναι καλά στην υγεία τους.

Το ζευγάρι, το οποίο ζει μαζί στη Ντάουνινγκ Στριτ από τον Ιούλιο του 2019 – όταν ο Μπόρις Τζόνσον έγινε πρωθυπουργός – αρραβωνιάστηκε νωρίτερα αυτό το έτος.

Τόσο ο Μπόρις Τζόνσον όσο και η σύντροφός του είχαν διαγνωστεί θετικοί στον κορονοϊό, με τον Βρετανό πρωθυπουργό μάλιστα να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο για μία εβδομάδα, παραμένοντας για τρία βράδια στην εντατική.

Ο Μπόρις Τζόνσον και η αρραβωνιαστικιά του Κάρι Σίμοντς, γιόρτασαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης την γέννηση του πρώτου τους παιδιού, μόλις 17 ημέρες αφότου ο Πρωθυπουργός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο έχοντας κερδίσει μια δύσκολη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Το νεογέννητο αγοράκι του ζεύγους, στο οποίο δεν έχει ακόμα δοθεί όνομα, είναι το 6ο παιδί του Τζόνσον, ο οποίος εδώ και 3 μέρες έπιασε κανονική δουλειά πάλι στην 10 Ντάουνινγκ Στριτ.

Εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού είπε ότι μητέρα και παιδί χαίρουν άκρας υγείας. Η Κάρι Σίμοντας βρέθηκε και αυτή θετική στον κορωνοϊό.

Πηγή: philenews / sputniknews.gr