Μετά από το συμβάν με το ανεύρυσμα εγκεφαλικής αρτηρίας που υπέστη η υπουργός Εργασίας, Ζέτα Αιμιλιανίδου, η σημερινή συνέντευξη τύπου με θέμα “Κράτος Πρόνοιας – Κοινωνία Χωρίς Αποκλεισμούς” στην οποία θα συμμετείχε και η κα. Υπουργός όπως και οι αυριανές σχετικές με το θέμα δράσεις στην Επαρχία της Λάρνακας, αναβάλλονται.  

Στην πρώτη δημοσιογραφική διάσκεψη θα παρουσιαζόταν σειρά πολιτικών που υλοποιήθηκαν από την πρώτη ημέρα ανάληψης της διακυβέρνησης του τόπου από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και αφορούν το κράτος πρόνοιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην παρουσία των αρμόδιων υπουργών θα αναλύσει με λεπτομέρεια τις πολιτικές που υλοποιήθηκαν ή προγραμματίζεται να εφαρμοστούν στην ενότητα «Κράτος Πρόνοιας – Κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς» και τον στόχο του Σχεδίου «Κύπρος – το Αύριο». Στόχος του Προέδρου Αναστασιάδη να δοθεί πλήρης εικόνα στην κοινωνία των πολιτών για τις πρόνοιες του Σχεδίου «Κύπρος – το Αύριο» και πώς αυτές θα υλοποιηθούν αλλά και για να γίνουν οι πολίτες κοινωνοί του επιτελεσθέντος έργου της Κυβέρνησης.

Η νέα ημερομηνία της διάσκεψης θα ανακοινωθεί αργότερα.