Σε παρεξήγηση αποδίδει το περιστατικό που σημειώθηκε μεταξύ Αστυνομίας και Επιτρόπου Νομοθεσίας, προκειμένου η δεύτερη να δώσει δεύτερο δείγμα για άλκοτεστ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Σε παρέμβαση του στο ΣΙΓΜΑ, ο κ. Ανδρέου σημείωσε ότι η παρεξήγηση υπήρξε με την κατηγορία που καταλογίστηκε στην κ. Ζαννέτου. Η Επίτροπος, είχε μεταβεί στον τοπικό αστυνομικό σταθμό μετά τον προκαταρκτικό έλεγχο όπως της ζητήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας. Έδωσε δύο δείγματα στην τελική μηχανή, ενώ εξήγησε ότι το αποτέλεσμα αυτού του δείγματος παρουσιάζεται στο δικαστήριο, ενώ και τα δύο δείγματα που είχε δώσει ήταν ανεπαρκή.

Επιπλέον, ο κ. Ανδρέου σημειώνει ότι δεν υπήρξε αποτέλεσμα γιατί η κ. Ζαννέτου δεν φύσηξε με τον τρόπο που έπρεπε για να βγει αποτέλεσμα, ενώ η διατύπωση της κατηγορίας όταν κάποιος δεν παρέχει ικανοποιητικό δείγμα στη μηχανή, είναι η άρνηση παραχώρησης ή αποφυγή δείγματος και αυτή είναι η κατηγορία η οποία της αποδόθηκε.

Δεν υπήρξε αποτέλεσμα γιατί δεν φύσηξε με τον τρόπο που έπρεπε για να βγει αποτέλεσμα.
Η διατύπωση της κατηγορίας όταν κάποιος δεν παρέχει ικανοποιητικό δείγμα στη μηχανή είναι η άρνηση παραχώρησης ή αποφυγή δείγματος. Γι’ αυτό κατηγορήθηκε.

«Γι’ αυτό δημιουργήθηκε η λάθος εντύπωση ότι ίσως δεν έδωσε δεύτερο δείγμα η συγκεκριμένη» κατέληξε.