Πολύ σοβαρό επεισόδιο διαδραματίσθηκε το πρωί σε εκπαιδευτήριο μέσης εκπαίδευσης στην πόλη της Πάφου, με αποτέλεσμα ένας καθηγητής να μεταφερθεί αιμόφυρτος με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πάφου.

Το επεισόδιο έγινε σε αίθουσα διδασκαλίας του σχολείου με φερόμενο ως πρωταγωνιστή μαθητή ο οποίος είχε απασχολήσει και την περασμένη εβδομάδα τις σχολικές αρχές και την Αστυνομία με εμπλοκή του σε επεισόδιο μαζί με συμμαθητές του. Ο εν λόγω μαθητής, υπό συνθήκες που ήδη διερευνά και η Αστυνομία στην οποία έγινε καταγγελία, φέρεται να διαπληκτίσθηκε με καθηγητή και μετά την λεκτική αντιπαράθεση του επιτέθηκε ρίχνοντας προς το μέρος του καρέκλα.

Ο καθηγητής όπως έγινε γνωστό δέχθηκε το έπιπλο στο κεφάλι και άρχισε να αιμορραγεί, με αποτέλεσμα να κληθεί στον χώρο ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Πάφου όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και παρέμεινε για περαιτέρω νοσηλεία.

Πλέον οι αρχές του σχολείου έχουν αρχίσει τις διαδικασίες για τις προβλεπόμενες κυρώσεις, ενώ διερευνάται και το πώς ακριβώς άρχισε το σοβαρό επεισόδιο.