Στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού πέρασε την πρώτη νύκτα μετά από την καταδικαστική απόφαση του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού και την επιβολή ποινής φυλάκισης δυόμισι χρόνων ο 82χρονος που πυροβόλησε με κυνηγετικό 67χρονο που επιχειρούσε να κλέψει τα καλώδια ηλεκτροδότησης του σπιτιού του στην Άλασσα.

Λόγω της κακής ψυχολογικής κατάστασής του, αλλά και των σοβαρών προβλημάτων υγείας, ο 82χρονος, όπως πληροφορείται το philenews, παραμένει σε κελί στα κρατητήρια στης Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού.

Σε δηλώσεις της στην ιστοσελίδα μας, η δικηγόρος του 82χρονου, Μαρία Νεοφύτου, ανέφερε ότι επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τον ηλικιωμένο, ο οποίος ένεκα της απόφασης βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και κλαίει συνεχώς, με την κατάσταση της υγείας να έχει επιβαρυνθεί. «Δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει ότι έχει καταδικαστεί και θα πάει φυλακή», τόνισε η κα Νεοφύτου, λέγοντας ότι ο 82χρονος δεν είχε σκοπό να σκοτώσει.

Η οικογένεια αλλά και οι δικηγόροι του καταδικασθέντος βρίσκονται σε στάση αναμονής μετά από την παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη για απονομή προεδρικής χάρης. «Σήμερα το πρωί μας ενημέρωσαν ότι ανά πάσα στιγμή θα μεταφερθεί στις Κεντρικές Φυλακές. Αναμένουμε τη σύμφωνη γνώμη του Γενικού Εισαγγελέα ως προς την παραχώρηση προεδρικής χάρης. Έχουμε ενημερωθεί σχετικά με την παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη και βρισκόμαστε όλοι σε στάση αναμονής», μας δήλωσε συγγενικό του πρόσωπο.