Εγκληματική ομάδα διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης και κάνναβης με έδρα τη Λάρνακα πιστεύει πως εξάρθρωσε η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών.

Μέχρι στιγμής η ΥΚΑΝ Λάρνακας έχει συλλάβει πέντε πρόσωπα, ανάμεσα τους μάνα και γιο, 54 και 19 χρόνων, αλλά και 33χρονο που φέρεται ως ο ιθύνον νους της σπείρας. Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου όταν μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο 19χρονου, μικρή ποσότητα κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία στην οποία διαμένει με τη μητέρα του και εντοπίστηκαν 2 κιλά και 623 γραμμάρια κοκαΐνης, καθώς και 2 κιλά και 733 γραμμάρια μαριχουάνας. Μάνα και γιος συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν από το Δικαστήριο Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews τα ναρκωτικά φαίνεται ν’ ανήκουν στον 19χρονο και βρίσκονταν σε κοινή θέα στο σπίτι, με την 54χρονη να συλλαμβάνεται για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Η διερεύνηση της υπόθεσης κατέδειξε πως πίσω από τη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών βρισκόταν σπείρα διακίνησης με δράση που ενδεχομένως να ξεπερνά τα όρια της επαρχίας Λάρνακας.

Ακολούθησε η σύλληψη 25χρονου και χθες η Αστυνομία φόρεσε χειροπέδες σε ένα 33χρονο και ένα 20χρονο, οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν εντός της ημέρας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για την έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους. Ο 33χρονος, ο οποίος απασχόλησε και στο παρελθόν την Αστυνομία και έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για υπόθεση ναρκωτικών, πιστεύεται πως ήταν ο εγκέφαλος της σπείρας δίδοντας οδηγίες στους υπόλοιπους τρεις νεαρούς για τη φύλαξη και διακίνηση των ναρκωτικών.

Οι εξετάσεις της ΥΚΑΝ συνεχίζονται σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσει από πού προμηθευόταν ναρκωτικά η σπείρα και εάν είχε και άλλα μέλη στο δίκτυο διακίνησης.