Ποσότητα κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 80 γραμμαρίων εντόπισαν χθες μέλη της ΥΚΑΝ, κατά τη διάρκεια έρευνας σε διαμέρισμα, στη Λεμεσό.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, ενώ για διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθησαν δύο πρόσωπα.

Η έρευνα της ΥΚΑΝ, στο εν λόγω διαμέρισμα, διενεργήθηκε χθες το απόγευμα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που εξασφαλίστηκε μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων πληροφοριών. Παρόντες κατά την έρευνα ήταν και οι δύο ένοικοι του διαμερίσματος, ηλικίας 27 και 26 ετών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, στο υπνοδωμάτιο του 27χρονου, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους 78 γραμμαρίων περίπου.

Στο υπνοδωμάτιο του 26χρονου, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε επίσης μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους 2 γραμμαρίων περίπου, καθώς και ένας σπαστήρας, με μικρή ποσότητα κάνναβης.

Οι δύο ένοικοι του διαμερίσματος συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκαν στα γραφεία του επαρχιακού κλιμακίου της ΥΚΑΝ, στη Λεμεσό. Αφού ανακρίθηκαν, ο 26χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου, ενώ ο 27χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.