Σε κόκκινο συναγερμό έθεσε την Αστυνομία η απόπειρα φόνου τα ξημερώματα σε γειτονιά της Ορόκλινης στη Λάρνακα, κατά την οποία τραυματίστηκαν εξάχρονο αγοράκι και 42χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews, στόχος της επίθεσης ήταν ο 42χρονος, ο οποίος είναι συγγενής με γνωστό πρόσωπο, που έχει σχέση με ανοικτές υποθέσεις του υποκόσμου. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που συλλέχθηκαν μέχρι στιγμής, ο δράστης ήταν ένας και έστησε καρτέρι σε σημείο πλησίον της πολυκατοικίας όπου διέμενε ο 42χρονος, ο οποίος θα πήγαινε κυνήγι με συγγενικό του πρόσωπο και το γιο του, όπως συνήθιζαν το τελευταίο διάστημα.

Ο 42χρονος, επιβιβάστηκε στο διπλοκάμπινο του όχημα στη θέση του οδηγού. Ακολούθως στο αυτοκίνητο επιβιβάστηκαν ο 39χρονος, που κάθισε στη θέση του συνοδηγού και ο εξάχρονος που ήταν στο πίσω κάθισμα. Μόλις άρχισε να κινείται το όχημα, λίγα μέτρα μακριά από την πολυκατοικία όπου διέμενε ο 42χρονος, ο δράστης άνοιξε πυρ με πυροβόλο όπλο. Το όχημα προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκε. Ο 42χρονος και το εξάχρονο παιδί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λάρνακας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ο 42χρονος φέρει τραύματα στην κοιλιακή χώρα και το πόδι και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο Λάρνακας. Το αγοράκι νοσηλεύεται στο Παιδιατρικό Τμήμα του ίδιου Νοσοκομείου με διαμπερές τραύμα στο πόδι και υποβάλλεται σε εξετάσεις προκειμένου να αποφασιστεί εάν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση της υγείας και των δύο κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως εκτός κινδύνου. Η σκηνή έχει αποκλειστεί και μέλη του εγκληματολογικού του Αρχηγείου Αστυνομίας, καθώς και του ΤΑΕ Λάρνακας παρέλαβαν αρκετά τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για εξειδικευμένες εξετάσεις.

Οι ανακριτές της υπόθεσης αναζητούν επιπρόσθετα υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής, προκειμένου να εντοπίσουν τις κινήσεις τους δράστη. Όπως δήλωσε από τη σκηνή ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λάρνακας, Μενέλαος Αντωνίου, ενώπιον της Αστυνομίας έφτασαν πληροφορίες για την υπόθεση, οι οποίες αξιολογούνται.