Η εξασθένηση της Wall τον Σεπτέμβριο οδεύει προς το τέλος της. Τόσο ο κύκλος του εκλογικού έτους όσο και ο δεκαετής κύκλος υποδηλώνουν ότι το δ’ τρίμηνο θα είναι ισχυρό.

Η Apple είναι μια εξαιρετική μετοχή το φθινόπωρο, όπως φαίνεται στο μηνιαίο ιστόγραμμα της αναμενόμενης απόδοσης. Ο Σεπτέμβριος ήταν ο ασθενέστερος μήνας και ακολουθεί ο Οκτώβριος, ο ισχυρότερος μήνας.

Τον Σεπτέμβριο η Apple κλείνει σε χαμηλότερη τιμή στο 67% των περιπτώσεων, αλλά τον Οκτώβριο ενισχύεται στο 70% των περιπτώσεων όπως δείχνει η Ιστορία.

Εάν η τιμή της Apple έχει διολισθήσει τον Σεπτέμβριο, η πιθανότητα ενός ισχυρού Οκτωβρίου ανέρχεται στο 75%. Από τις 3 Οκτωβρίου έως τις 7 Δεκεμβρίου, η τιμή της μετοχής έχει αυξηθεί σχεδόν στο 70% των περιπτώσεων με μέση απόδοση κέρδους άνω του 13%.

Ο μηνιαίος δυναμικός κύκλος κορυφώνεται τον Οκτώβριο. Υπήρξαν δύο σήματα αγοράς τον τελευταίο χρόνο και τα δύο ήταν επιτυχή.

Η αδυναμία του χρηματιστηρίου μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα, οπότε καλό είναι να αναμένει κανείς για αγορά έως την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Μηνιαίο ιστόγραμμα της Apple

Μηνιαίος κύκλος της Apple

Ημερήσιο διάγραμμα Apple