Διαμερίσματα τα οποία επιλέγηκαν για την κατηγορία «Altamira Selection», βρίσκονται σε δημοφιλείς περιοχές σε όλη την Κύπρο και είναι ιδανικά τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για ενοικίαση, διατίθενται προς πώληση από την Altamira Real Estate, μέσω της ιστοσελίδας της www.altamirarealestate.com.cy και οι τιμές είναι από €85.000 έως €350.000.

Συγκεκριμένα, διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στο Παραλίμνι 72 τ.μ. πωλείται στην ενδεικτική τιμή €90.000. Βρίσκεται κοντά στον κυκλικό κόμβο Κάππαρης και την παραλία Αγίας Τριάδας, ενώ διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης και δικαίωμα χρήσης κοινόχρηστης πισίνας. Δύο διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων στους Αγίους Ομολογητές πωλούνται στην ενδεικτική τιμή των €235.000. Το εμβαδόν εσωτερικών χώρων είναι 129 τ.μ. και 88 τ.μ. Βρίσκονται κοντά στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού και μόλις 200 μέτρα ανατολικά από τη λεωφόρο Νίκης. Προσφέρουν εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Λευκωσίας καθώς και τον αυτοκινητόδρομο. Τα διαμερίσματα διαθέτουν ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας και είναι κατάλληλα για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με ικανοποιητική απόδοση.

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στα Λατσιά με εμβαδόν εσωτερικών χώρων 63 τ.μ. πωλείται στην τιμή €85.000. Βρίσκεται κοντά στο δημαρχείο Λατσιών και την υπεραγορά Lidl. Είναι κενό και αποτελείται από  σαλόνι, κουζίνα, καθιστικό,  μπάνιο, ένα υπνοδωμάτιο και καλυμμένη βεράντα. Διαθέτει, επίσης, καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκη στο υπόγειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δύο διαμερίσματα στον Στρόβολο πωλούνται στην ενδεικτική τιμή των €145.000 και €160.000 και το εμβαδόν εσωτερικών χώρων είναι 135 τ.μ. το καθένα. Πρόκειται για δυο διαμερίσματα, δύο υπνοδωματίων και τριών υπνοδωματίων αντίστοιχα, είναι κενά και κατάλληλα και επένδυση.

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων πλησίον της μαρίνας Λεμεσού  πωλείται στην ενδεικτική τιμή €175.000. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων είναι 103 τ.μ. και το εμβαδόν βεραντών 42 τ.μ. Βρίσκεται στην ενορία Τσιφλικούδια, κοντά στον κυκλικό κόμβο του λιμανιού και τη λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ. Αποτελείται από καθιστικό και κουζίνα ως ενιαίο χώρο, τρία υπνοδωμάτια και μπάνιο. Είναι κενό.

Μεγάλο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στη Γερμασόγεια πωλείται στην ενδεικτική τιμή €350.000. Το εμβαδόν εσωτερικών χώρων είναι 242 τ.μ., το εμβαδόν βεραντών  58 τ.μ. και το εμβαδόν υπογείου 85 τ.μ. Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία, γραφείο, τέσσερα υπνοδωμάτια και μπάνιο. Διαθέτει, επίσης, πλυσταριό, καλυμμένο χώρο στάθμευσης, βοηθητικό χώρο και αυλή στο υπόγειο.

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στη Λάρνακα κοντά στο παλιό ΓΣΖ πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €105.000 και το εμβαδόν κλειστών χώρων είναι 91 τ.μ.

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στη Λάρνακα πωλείται στην ενδεικτική τιμή€120.000. Το εμβαδόν κλειστών χώρων είναι 98 τ.μ., το εμβαδόν καλυμμένων βεραντών 24 τ.μ. Βρίσκεται στην ενορία Κόκκινες, κοντά στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού.