Συνεχίζει κανονικά τη διακονία του στην αλήθεια του Χριστού και της Εκκλησίας ο Μητροπολίτης Μόρφου, Νεόφυτος μετά την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας και την ανακοίνωση του Γενικού Εισαγγελέα ότι δεν στοιχειοθετείται εναντίον του διάπραξη ποινικού αδικήματος.
 

Σε ανακοίνωσή του ο Μητροπολίτης Μόρφου απευθύνει ευχαριστίες προς τον Τριαδικό Θεό, αλλά και προς τους αγίους Πατέρες, όσιο Πορφύριο Καυσοκαλυβίτη, όσιο Ιάκωβο Τσαλίκη, όσιο Παϊσιο Αγιορείτη και άγιο Γέροντα Εφραίμ της Αριζόνας για την συμπαράσταση καθ’ όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας.
 
Βαθύτατες ευχαριστίες εκφράζει επίσης ο Μόρφου Νεόφυτος προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμία, προς τους Ακαδημαϊκούς Επιστήμονες, προς τον κλήρο και τον πιστό λαό της Ελλάδας και της Κύπρου, αλλά και των Ορθοδόξων Ελλήνων ομογενών της Αμερικής, Αυστραλίας, Καναδά, Γερμανίας, Αγγλίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Σουηδίας, Ισπανίας και άλλων χωρών για τις προσευχές τους και τις χιλιάδες των ηλεκτρονικών και γραπτών μηνυμάτων και επιστολών συμπαράστασης που απέστειλαν.
 
Πηγή: philenews