Υπόθεση ρίψης πυροβολισμού αλλά και γραπτών απειλών για φόνο διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Καλού Χωριού σε βάρος δύο Ελληνοκύπριων ηλικίας 52 και 41 ετών. 

Σύμφωνα με την καταγγελία του 33χρονου χθες στο ΤΑΕ Λεμεσού, ανέφερε πως τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο 52χρονος ύποπτος μετέβη πλησίον της οικίας του στη Φασούλα και έριξε έναν πυροβολισμό στον αέρα. Μέλη του ΤΑΕ μετέβησαν στην οικία του 33χρονου και διαπίστωσαν ότι ο 33χρονος νωρίτερα, το βράδυ της Τετάρτης, είχε δεχθεί μηνύματα στο κινητό του από τον 52χρονο ο οποίος τον απειλούσε ότι θα τον σκοτώσει.

Ο παραπονούμενος είπε ότι μετά τα απειλητικά μηνύματα που έλαβε, φοβήθηκε για τη ζωή του και έφυγε από την κατοικία του όπου και μετέβη σε σπίτι φιλικού του προσώπου. Στην οικία του 33χρονου παρέμεινε άλλο φιλικό του πρόσωπο που φιλοξενούσε.

Σύμφωνα με τον τελευταίο, γύρω στις 5 τα ξημερώματα χθες, αντιλήφθηκε τον 52χρονο ύποπτο μαζί με άλλο πρόσωπο να βρίσκεται εντός οχήματος έξω από την οικία του παραπονούμενο και να πυροβολεί στον αέρα. Ο 33χρονος κατήγγειλε επίσης ότι αφού ενημερώθηκε για το συμβάν με τον πυροβολισμός από τον φίλο του, έσπευσε στην οικία του. Κατά τη διαδρομή προς αυτή, όχημα ενοικιάσεως το οποίο ερχόταν εξ αντίθετου, προσπάθησε να συγκρουστεί μαζί του και αυτός κατάφερε και το απέφυγε.

Αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για τον 52χρονο και τον κουνιάδο του ηλικίας 41 ετών. Ακολούθησε καταδίωξη όπως είπε και κατάφερε να τους ξεφύγει στο χωριό Σπιτάλι. Οι δυο ύποπτοι συνελήφθησαν ενώ ανακρινόμενος ο 52χρονος ισχυρίστηκε ότι ο 33χρονος τον προμηθεύει ναρκωτικά και ότι τον ξεγέλασε. Αρνήθηκε ωστόσο ότι του έστειλε απειλητικά μηνύματα και ότι έριξε πυροβολισμό.

Ο 41χρονος γαμπρός του, δεν συνεργάζεται με τις αρχές. Και οι δύο οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού όπου διέταξε την κράτησή τους για περίοδο δύο ημερών. Αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, ρίψης πυροβολισμών σε κατοικημένη περιοχή, γραπτές απειλές για φόνο και παράνομης εισόδου.