Κατάλογο με 10 νέα οικιστικά ακίνητα στις επαρχίες Λευκωσίας, Πάφου και ελεύθερης Αμμοχώστου ανάρτησε στην ιστοσελίδα της η Altamira. Ο κατάλογος περιλαμβάνει 6 διαμερίσματα και 4 κατοικίες.

Το φθηνότερο διαμέρισμα πωλείται για το ποσό των €70.000.  Πρόκειται για ισόγειο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων Δήμο Παραλιμνίου της Επαρχίας Αμμοχώστου. Βρίσκεται σε επί της Λεωφόρου Γιωρκή Παπαδόπουλου απόσταση περί τα 350 μέτρα νοτιοδυτικά της Λεωφόρου Κάππαρη. Το διαμέρισμα αποτελεί μέρος της πολυκατοικίας με την ονομασία «ΒΑΜΙΚΟ – BLOCK C», η οποία ανεγέρθηκε περί το 1990 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης τους είναι καλό. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 65τ.μ. πλέον 14τ.μ. καλυμμένη βεράντα με πέργολα. 

Η φθηνότερη κατοικία βρίσκεται στην Κλήρου και πωλείται για το ποσό των €115.000.  Πρόκειται για ημιτελή ισόγεια κατοικία η οποία έχει ανεγερθεί εντός γεωργικού τεμαχίου συνολικού εμβαδού 2,388τ.μ. Είναι δυναμικότητας τριών υπνοδωματίων και έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 180τ.μ. (περίπου), 11τ.μ. καλυμμένες βεράντες (περίπου) και 45τ.μ. ακάλυπτες βεράντες (περίπου).

Για να δείτε όλα τα νέα ακίνητα πατήστε εδώ