Στο νέο τεύχος του περιοδικού Omikron που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μαζί με τον Φιλελεύθερο,  η ΔΑΝΑΗ ΠΑΠΠΑ, η πρωταγωνίστρια από τη δημοφιλή σειρά «Σασμός», υποδέχεται την Άνοιξη φορώντας δημιουργίες του σημαντικού  Έλληνα σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, του ανθρώπου  που βρίσκεται πίσω από μερικές από τις πιο ποθητές εμφανίσεις της Lilly Collins, της δημοφιλούς «Emily In Paris».

ΜΟΔΑ, ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ

30 σελίδες γεμάτες μόδα και στυλ, όλα όσα θα θες να φορέσεις αυτή τη σεζόν αλλά και συμβουλές ομορφιάς για προετοιμασία ενόψει του καλοκαιριού!

                                                                                   ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Nicosia is back!

Η πόλη έχει νέο πρόσωπο και το περιοδικό σ’ ένα μεγάλο αφιέρωμα 20 σελίδων, καταγράφει τις πιο ενδιαφέρουσες διευθύνσεις, νέες αφήξεις και κλασικές αξίες.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

H εικαστικός ΜΕΛΙΝΑ ΣΟΥΚΙΟΥΡΟΓΛΟΥ, μία από τις σημαντικότερες Κύπριες εικαστικούς, δίνει πολύ σπάνια συνεντεύξεις, αλλά όταν αποφασίζει να το κάνει έχει πολλά να πει…

O κορυφαίος αθλητής ΜΙΛΑΝ ΤΡΑΪΚΟΒΙΤΣ, καθώς ετοιμάζεται για το γάμο του, μιλάει στο Omikron για τη σύντροφό του, για τις μνήμες που του ξυπνά ο πόλεμος στην Ουκρανία, για τα 30 κεράκια στην τούρτα του και τα όνειρά του εντός και εκτός στίβου.

H ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΚΥΘΡΑΙΩΤΟΥ, μια από τις πρώτες παρουσιάστριες ειδήσεων της ιδιωτικής τηλεόρασης, γύρισε την πλάτη στις κάμερες και επικεντρώθηκε στις δύο μεγάλες της αγάπες: στο κρασί και τη γαστρονομία.

Η food blogger ΠΑΟΛΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ διαχειρίζεται μια από τις πιο επιδραστικές σελίδες για φαγητό, ποτό, εξόδους και ταξίδια ως συλλέκτρια στιγμών που μας δίνουν λόγους να αισθανόμαστε προνομιούχοι που ζούμε σε αυτό το νησί.  ξέρεις όλες τις

Ο  illustrator MUSTAFA BATIBENIZ μιλά για ήρωες, παραμύθια και πραγματικότητα.