Αφήστε μας να κάνουμε τη δουλειά μας, το μήνυμα του Προέδρου του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος Ισότητας Νίκου Λοϊζίδη, για την αντιμετώπιση, όπως είπε, των χουλιγκανισμών.

«Κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές από ναρκομανείς, αλκοολικούς, κουκουλοφόρους, οι οποίοι εμφανίζονται μπροστά στα σώματα ασφαλείας με μαχαίρια, πιστόλια και πέτρες να επιτεθούν και είμαστε ενώπιον ενός μεγάλου κενού το οποίο εμείς οι αστυνομικοί πρέπει να καλύψουμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο εφιάλτης της λαίλαπας της βίας στα γήπεδα επανήλθε

Χρειαζόμαστε στήριξη ανέφερε ο κύριος Λοϊζίδης, «να καταστείλουμε αυτά τα φαινόμενα βίας, χωρίς να φοβόμαστε ότι θα βρεθούμε αντιμέτωποι με κατηγορίες ότι, ασκήσαμε βία απέναντι σε μολότοφ, βόμβες και πιστόλια». Πως καταστέλλονται διαφορετικά διερωτήθηκε, αυτά τα φαινόμενα;

Απαντώντας στο ότι αξιολογήθηκε ο αγώνας υψηλού κινδύνου και στάληκαν ανεκπαίδευτοι να προστατεύσουν τους φιλάθλους ή τις περιουσίες, ο κύριος Λοϊζίδης, απάντησε ότι, λόγω έλλειψης προσωπικού, συμπληρώνουμε το παζλ, από διάφορα τμήματα. Δεν υπάρχει μόνιμη αντιοχλαγωγική, παρά μόνο συμπληρώνονται οι ομάδες, από δόκιμους αστυνομικούς με ταχύρυθμη στήριξη.

Active Radio