Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από αύριο Τρίτη αναμένεται ασθενής χαμηλή πίεση. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται μέχρι την Τετάρτη κατά διαστήματα αραιή σκόνη. Αυτό που ενδιαφέρει ίσως πολλούς, είναι η πρόγνωση για την Τσικνοπέμπτη, κατά την οποία ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες. Δείτε αναλυτικά:

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος. Απόψε, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος. Τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό και στα ανατολικά.

Αύριο Τρίτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ μετά το μεσημέρι ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, ενώ το βράδυ ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.  Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία  θα σημειώσει σταδιακά πτώση, για να κυμανθεί κοντά ή λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες, αλλά μετά το μεσημέρι, αναμένεται να βελτιωθεί. Η θερμοκρασία  θα σημειώσει σταδιακά πτώση, για να κυμανθεί κοντά ή λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 57 εκατοστά.

Ο καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες