«Οι εσωτερικές ρυθμίσεις του Υπουργείου για το πώς θα διαχειριστούμε τη Μέση Εκπαίδευση δεν είναι για δημόσιο διάλογο», δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου, κληθείς να σχολιάσει την παραίτησης του Σπύρου Αντωνέλλου από τη θέση του Προϊσταμένου της Υπηρεσίας Συντονισμού Εξετάσεων Τετραμήνων.

Ο κ. Προδρόμου, αποφεύγοντας να σχολιάσει τα όσα αναφέρει σε άρθρο του ο κ. Αντωνέλλος, περιορίστηκε να αναφέρει ότι «αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη διαδικασία αποτίμησης» των εξετάσεων τετραμήνου.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραίτηση Σπύρου Αντωνέλλου από τις εξετάσεις τετραμήνων

«Αυτή τη στιγμή είμαστε στη διαδικασία αποτίμησης των πεπραγμένων. Συζητούμε με τους καθηγητές, με τα παιδιά, με τους γονείς, με τα σχολεία, καταγράφουμε το τι έγινε, αν υπήρχαν κάποια προβλήματα που πρέπει να δούμε και βεβαίως αμέσως περιμένω να έχουμε τα αποτελέσματα», είπε.

«Ο σκοπός είναι να έχουμε μια διάγνωση. Θα έχουμε για πρώτη φορά τη διάγνωση για το ‘Α τετράμηνο και η ουσία είναι να δούμε τι κάνουμε με αυτή τη διάγνωση», πρόσθεσε.

Είπε, επίσης, ότι αφού δει τα αποτελέσματα, θα μιλήσει με την ΟΕΛΜΕΚ «και αν χρειάζονται αλλαγές στους κανονισμούς θα μιλήσουμε και με τις πολιτικές δυνάμεις», κατέληξε.

 
Πηγή: Philenews/ΚΥΠΕ