Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο «φως» καθότι συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τα πρόσωπα που συνελήφθησαν -το πρώην μέλος των Πυρήνων της Φωτιάς, τους ΟΥΚάδες και το τέταρτο άτομο, και τα οποία είχαν στην κατοχή τους εκρηκτικά και όπλα. Οι Αρχές εκτιμούν πως ετοίμαζαν ένα μεγάλο και εντυπωσιακό χτύπημα εκδίκησης με πολλές καταστροφές, βάση της ποσότητας της εκρηκτικής ύλης που βρέθηκε.

Όπως αναφέρει μάλιστα η δημοσιογράφος του OPEN, Μίνα Καραμήτρου, στο Τμήμα Εκβιαστών έχουν ανοίξει ήδη όλους τους προηγούμενους φακέλους με υποθέσεις που έχουν σχέση με χτυπήματα σε καταστήματα και βενζινάδικα που είχαν καταγραφεί το προηγούμενο διάστημα στον «πόλεμο» της νύχτας, τα προηγούμενα δυο χρόνια.

Εκεί τοποθετούν άλλωστε οι Αρχές χρονικά τα χτυπήματα που είχαν δεχτεί τα καταστήματα με εκρηκτικούς μηχανισμούς. Παράλληλα θα κοιτάξουν να διαπιστώσουν αν υπάρχει εμπλοκή με κάποιους από τους συλληφθέντες.

Οι σχέσεις του πρώην ηγετικού στελέχους των Πυρήνων της Φωτιάς με την Greek Mafia

Στο μικροσκόπιο μπαίνουν και οι σχέσεις του πρώην ηγετικού στελέχους των «Πυρήνων της Φωτιάς» με την Greek Mafia. Αυτό που ήδη γνωρίζει η Αστυνομία είναι οι σχέσεις που έχει το καταδικασμένο μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης, το ηγετικό μέλος των Πυρήνων της Φωτιάς με δολοφονημένο άνθρωπο της Greek Mafia, αναφέρει η Μίνα Καραμήτρου.

Προκύπτει όμως από τις έρευνες πως υπάρχει και δεύτερο άτομο της Greek Mafia όπου επίσης είχε δολοφονηθεί πρόσφατα, που είχε σχέσεις με το καταδικασμένο μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης. Υπάρχουν ωστόσο και άλλα άτομα που ήταν στο στενό πυρήνα των δυο προσώπων της Greek Mafia και οι οποίοι φαίνονταν να είχαν σχέσεις με τον συγκεκριμένο τρομοκράτη.

ethnos.gr