Δεν έχουν τελειωμό οι επιθέσεις εναντίον αλλοδαπών προσώπων διανομέων φαγητού στη Λεμεσό.

Θύματα ληστειών από νεαρούς κουκουλοφόρους οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλετιστές, έπεσαν τρεις αλλοδαποί από το Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές και Ινδία με τους δράστες να τους επιτίθενται και να τους κλέβοντας το φαγητό, την μοτοσικλέτα και τα κινητά τηλέφωνά τους.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 21:45 όταν σύμφωνα με την καταγγελία, διανομέας φαγητού, ενώ οδηγούσε την μοτοσικλέτα του, τον προσέγγισαν έξι μοτοσικλέτες στις οποίες επέβαιναν έξι νεαρά πρόσωπα και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες. Τον έριξαν στο έδαφος, τον κτύπησαν και ακολούθως του έκλεψαν το τσαντάκι που κρατούσε το οποίο περιείχε το ποσό των 450 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα. Ο παραπονούμενος δεν τραυματίστηκε.

Το δεύτερο περιστατικό καταγγέλθηκε σήμερα τα ξημερώματα από αλλοδαπό από το Μπαγκλαντές. Σύμφωνα με το διανομέα φαγητού γύρω στις 23:30 χθες βράδυ τον προσέγγισαν δύο μοτοσικλέτες στις οποίες επέβαιναν τρία νεαρά πρόσωπα τα οποία έφεραν κουκούλες, τον κτύπησαν, του έκλεψαν την μοτοσικλέτα, την παραγγελία και χρηματικό ποσό καθώς και το κινητό του.

Η τρίτη επίθεση σε βάρος αλλοδαπού έγινε στις 11:45, όταν δύο μοτοσικλέτες προσέγγισαν διανομέα φαγητού στο κυκλικό κόμβο των Πολεμιδιών. Οι 4 δράστες οι οποίοι έφερνα κουκούλες, του επιτέθηκαν και τον έριξαν στο έδαφος, του έκλεψαν το τσαντάκι με τα 100 ευρώ καθώς και την μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με τους παραπονούμενους, δεν έχουν τραυματιστεί. Από την πλευράς της η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για τον εντοπισμό των κουκουλοφόρων, ενώ αναζητούνται βίντεο από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης των περιοχών.