Νέα τραγωδία καταγράφεται στη Λεμεσό με θύμα τον 20χρονο Δημήτρη Μιχαήλ.

Ο άτυχος νέος εντοπίστηκε από την Αστυνομία, νεκρός εντός του οχήματος του ,το οποίο κατέπεσε σε γκρεμό 50 μέτρων, στην περιοχή της Αγίας Φύλας. Τις Αρχές ειδοποίησε το σύστημα έκτακτης ανάγκης που υπήρχε στο κινητό του άτυχου Δημήτρη, αφού έγινε κλήση στο 112.

Σε δηλώσεις στη σκηνή του θανατηφόρου δυστυχήματος, ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Μάριος Χαραλάμπους, ανάφερε ότι γύρω στις 19:40 λήφθηκε κλήση έκτακτης ανάγκης στο 112 στην Αστυνομία, ότι ο χρήστης συγκεκριμένου αριθμού τηλεφώνου δυνατό να ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα.

“Αμέσως από τις συντεταγμένες, ενημερώθηκε το ασθενοφόρο, η Αστυνομία και η Πυροσβεστική. Έφτασαν στο σημείο του δυστυχήματος το οποίο είναι δυτικά της Οδού Μάρκου Ανδρεάδη στην Αγία Φύλα. Εκεί εντοπίστηκε το αυτοκίνητο και μέσα σε αυτό υπήρχε νεκρός ένας 20χρονος, ο οδηγό του αυτοκινήτου”, είπε ο κ. Χαραλάμπους, εξηγώντας ότι από τις περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο κατέπεσε από την Οδό Μάρκου Ανδρεάδη.

Σε σχέση με τις συνθήκες της πτώσης του αυτοκινήτου, σημείωσε ότι αυτές διερευνώνται, αναφέροντας ότι φέρεται ότι κατέπεσε από την άκρια του δρόμου, στη συγκεκριμένη οδό. Στο σημείο όπως είπε ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού υπήρχε προστατευτικό κιγκλίδωμα όχι ωστόσο και τόσο σταθερό.

Ερωτηθείς εάν υπήρχαν ίχνη πέδησης, ο κ. Χαραλάμπους ανάφερε ότι οι εξετάσεις στη σκηνή συνεχίζονται, ωστόσο εκ πρώτης όψεως δεν υπάρχουν ίχνη τροχοπέδησης. Να σημειωθεί ότι ο άτυχος Μιχαήλ δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.