Στην σύλληψη δύο προσώπων οι οποίοι εμπλέκονται σε υποθέσεις ληστειών σε βάρος γυναικών στη Λεμεσό, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία. Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της ημέρας είχε καταγγελθει σε έξι διαφορετικες περιπτώσεις, ότι σε διάφορα σημεία της Λεμεσού, γυναίκες ενώ περπατούσαν είχαν δεχθεί επίθεση από δύο πρόσωπα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και φορώντας κράνη, τους έκλεβαν τις τσάντες τους, στις οποίες υπήρχαν χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα και έγγραφα.

Σε δύο περιπτώσεις, οι γυναίκες από το τράβηγμα είχαν πέσει στο έδαφος και τραυματίστηκαν ελαφρά. Αμέσως ενημερώθηκαν οι Αρχές και κινητοποιήθηκαν περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού και του ΟΠΕ Λεμεσού για εντοπισμό των δραστών.

Απο εξετάσεις που έγιναν στις διάφορες σκηνές αλλά και από την αξιολόγηση κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων 21 ετών, τα οποία εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης τα οποία είχαν εκδοθεί εναντίον τους για άλλες 3 υποθέσεις παρόμοιας φύσεως οι οποίες είχαν διαπραχθεί στις 23 Απριλίου στη Λεμεσό.

Ανακρινόμενος ένας εξ αυτών έχει προβεί σε κατάθεση και ομολόγησε την διάπραξη των αδικημάτων. Συνολικά διερευνώνται τρείς ληστείες και έξι κλοπές απο πρόσωπα όπως και τρείς κλοπές μοτοσικλετών.