Από ασφυξία συνεπεία πνιγμού, επήλθε ο θάνατος του 4χρονου αγοριού που ανασύρθηκε χθες το μεσημέρι αναίσθητο από πισίνα ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα.

Αυτό κατέδειξε η νεκροτομή επί της σορού του που διενεργήθηκε το πρωί της Τρίτης στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους. Υπενθυμίζεται πως το παιδί εντοπίστηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι να επιπλέει αναίσθητο στην πισίνα στην οποία υπήρχε ναυαγοσώστης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, όπου παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών, δεν κατέστη δυνατό να επαναφέρει τις αισθήσεις του.
Την υπόθεση εξετάζουν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου και του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας, που άρχισαν να λαμβάνουν καταθέσεις από τουρίστες και εργαζόμενους, που βρίσκονταν στην πισίνα την ώρα του τραγικού περιστατικού.

Καταθέσεις θα ληφθούν, μόλις είναι σε θέση να το πράξουν και από τους γονείς του άτυχου αγοριού, που έφτασαν την Κυριακή στην Κύπρο για διακοπές και θα αναχωρούσαν στις 23 Ιουλίου.