Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε εργοστάσιο στη βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου. Εκκενώθηκε πριν από την άφιξη της πυροσβεστικής ο χώρος του εργοστασίου. Δύο πρόσωπα με αναπνευστικά προβλήματα, εξαιτίας της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στις 12:17 ανταποκρίθηκαν τέσσερα οχήματα, συμπεριλαμβανομένου και τηλεσκοπικού βραχιονοφόρου οχήματος.

Όπως σημειώνει ο κ. Κεττής, το εργοστάσιο στεγάζεται σε πολυώροφο κτήριο. Η πυρκαγιά είναι στον 3ο όροφο και έγινε είσοδος ομάδας μελών της Πυροσβεστικής, με αναπνευστικές συσκευές, για κατάσβεση και έρευνα για τυχόν παγιδευμένα άτομα.

Σε νεότερη ενημέρωση, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει ότι το προσωπικό εκκένωσε το κτήριο πριν της άφιξη της Πυροσβεστικής. Πρόσθετα σημειώνει ότι γίνεται καταμέτρηση των εργαζομένων, ενώ η ομάδα της Πυροσβεστικής συνεχίζει την κατάσβεση και την έρευνά της σε όλους τους ορόφους του κτηρίου.

Στο σημείο ανταποκρίθηκαν ασθενοφόρα, προληπτικά, για παροχή Πρώτων Βοηθειών, τα οποία χρειάστηκε να περιθάλψουν δύο εργαζόμενους.