Να μαζέψουν ότι μαζεύεται προσπαθούν οι ιδιοκτήτες υποστατικών που υπέστησαν ζημιές από τα επεισόδια που σημειώθηκαν αργά χθες το βράδυ στη Λεμεσό, μετά από εκδήλωση διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής συνελήφθησαν συνολικά 13 πρόσωπα ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του philenews ανάμεσά τους βρίσκεται και πρόσωπο που εμφανιζόταν ως διοργανωτής και οποίος το μεσημέρι της Πέμπτης είχε συναντηθεί με αξιωματικούς της Αστυνομίας στη Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού.

Τα επεισόδια καταδίκασε ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης τονίζοντας πως «αν δεν ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα, η κατάσταση θα καταστεί ανεξέλεγκτη με επικίνδυνες και ανυπολόγιστες επιπτώσεις στην κοινωνική συνοχή».

Την ίδια στιγμή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συγκάλεσε εκτάκτως σύσκεψη στο Προεδρικό για τα επεισόδια στην οποία θα παραστούν οι Υπουργοί Δικαιοσύνης και Εσωτερικών, ο Γενικός Εισαγγελέας και ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας και όσοι είχαν την επιχειρησιακή ευθύνη στη Λεμεσό εκ μέρους της Αστυνομίας, δηλαδή ο Αρχηγός και ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού.