Σοβαρές ζημιές σημειώθηκαν από τα επεισόδια, που έλαβαν χώρα στην πορεία διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό, που είναι σε εξέλιξη από τις 20.00 το βράδυ στο παραλιακό μέτωπο στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα επεισόδια προκλήθηκαν ζημιές σε γυάλινες προθήκες ξενοδοχείου, κάηκε κουρείο, προκλήθηκαν ζημιές σε άλλα δύο καταστήματα και κάηκαν τουλάχιστον δύο οχήματα.

Όπως πληροφορούμαστε επί του παρόντος συνεχίζεται η επιδρομή των κουκουλοφόρων σε παρακείμενα σημεία στο κέντρο της πόλης.

Όπως πληροφορείται το Philenews οι κουκουλοφόροι έχουν προκαλέσει ζημιές σε υποστατικό που ανήκει σε αλλοδαπούς πλησίον των Δικαστηρίων, ενώ την ίδια ώρα υπάρχουν, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, επεισόδια και στην οδό Γλάδστωνος στο κέντρο της πόλης.

Όπως προαναφέραμε κουκουλοφόροι, που συμμετέχουν στην πορεία, επιτέθηκαν σε τουλάχιστον πέντε αλλοδαπούς, επενέβη η Αστυνομία κι έγινε ρίψη κροτίδων, ενώ αργότερα επιτέθηκαν και σε δημοσιογράφους. «Παρών» στη διαμαρτυρία και το αντιοχλαγωγικό όχημα Αίαντας.

Νωρίτερα επικράτησε μια χαώδης κατάσταση με σοβαρά επεισόδια στο παραλιακό μέτωπο, με ρίψη δακρυγόνων, κροτίδων, φωτιές και πολίτες έντρομους, που τρέχουν να διαφύγουν από το παραλιακό μέτωπο.

Οι διαδηλωτές φέρεται να έριξαν κροτίδες και μολότοφ στον δρόμο και σε αυτοκίνητα, ενώ έγινε και χρήση δακρυγόνων από την Αστυνομία.

Σημειώνεται ότι από τη ρίψη μολότοφ προέκυψε και εστία φωτιάς, ενώ φωτιές, όπως πληροφορούμαστε υπάρχουν και σε κάδους σκουπιδιών.