Τη μάχη για τη ζωή έχασε ο 25χρονος αλλοδαπός ο οποίος το περασμένο Σάββατο (18/11) έπεσε από ύψος 7,5 μέτρων ενώ εργαζόταν σε αποθήκες εργοστασίου στη Λεμεσό. Ο άτυχος νέος νοσηλευόταν από την ημέρα του εργατικού ατυχήματος στην Εντατική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση στο κεφάλι.

Οι έρευνες και οι εξετάσεις σε σχέση με το θανατηφόρο, πλέον, εργατικό ατύχημα συνεχίζονται τόσο από τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη αλλά και από Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας. Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί δύο πρόσωπα σε σχέση με το αδίκημα της παράνομης εργοδότησης αφού διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος εργαζόταν παράνομα.

Όπως έγραψε σε προηγούμενο δημοσίευμα ο «Φ», οι δυο συλληφθέντες ισχυρίστηκαν ότι ο 25χρονος εργαδοτήθηκε εκτάκτως, δίνοντας διάφορους ισχυρισμούς ως προς την εργασία του στην αποθήκη του εργοστασίου. Οι δύο άντρες αφού ανακρίθηκαν, αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών.

Το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στις αποθήκες εργοστασίου στο Ύψωνα όταν ο 25χρονος ενώ εκτελούσε εργασίες σε οροφή αποθήκης, φαίνεται να υποχώρησε μέρος της οροφής και να βρέθηκε στο κενό, πέφτοντας στο έδαφος από ύψος 7,5 μέτρων. Από την πτώση τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Πρόκειται για νεαρό από τη Νέα Γουινέα, ο οποίος βρισκόταν στην Κύπρο, νόμιμα, υπό το καθεστώς αιτητή ασύλου.