Στη σύλληψη τριών νεαρών προσώπων ηλικίας 25, 18 και 21 ετών προχώρησε το ΤΑΕ Λεμεσού σε σχέση με την επίθεση και τον ξυλοδαρμό 26χρονου που σημειώθηκε τα ξημερώματα των Θεοφανείων στην περιοχή της Σαριπόλου, στο κέντρο της πόλης.

Οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστήριο Λεμεσού το οποίο διέταξε την κράτησή τους για περίοδο 4 ημερών. Η επίθεση σε βάρος του 26χρονου έγινε χωρίς κάποιο ουσιώδη λόγο ή αφορμή. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο παραπονούμενος, ενώ περπατούσε με δύο φίλους του παρά την Οδό Κανάρη με κατεύθυνση την εκκλησία της Καθολικής, αναίτια δέχθηκε επίθεση από ομάδα νεαρών οι οποίοι άρχισαν να τον ρωτούν διάφορα όπως και ποια ομάδα υποστηρίξει.

Ο 26χρονος όπως είπε, απέφυγε να απαντήσει και σε κάποια στιγμή τους αποκάλεσε «μιτσιούς». Οι νεαροί φαίνεται να θίχτηκαν και επιτέθηκαν στον νεαρό, χτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο και κλωτσώντας τον. Από τις έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού διαπιστώθηκε το επίμαχο βράδυ σε παρακείμενο κέντρο διασκέδασης πραγματοποιείτο εκδήλωση του ΣΥ.ΦΙ της ΑΕΛ και παρευρέθηκαν 300 περίπου άτομα. Από τη μελέτη κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης, διαπιστώθηκε ότι κάποια από τα νεαρά πρόσωπα που επιτέθηκαν στον 26χρονο, φορούσαν φούτερ με διακριτικά της ΑΕΛ. Να σημειωθεί ότι η Αστυνομία προχώρησε στη δημοσιοποίηση φωτογραφιών νεαρών προσώπων εκ των οποίον κάποιοι αναγνωρίστηκαν.

Ο 26χρονος παραπονούμενος προσήλθε εκ νέου στο ΤΑΕ αναφέροντας ότι εντόπισε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα προφίλ των τριών υπόπτων, αναγνωρίζοντάς τους ως τα πρόσωπα που του επιτέθηκαν. Το ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησε στη σύλληψη των τριών νεαρών ενώ καταζητούνται άλλοι δύο.

Όπως πληροφορείται το philenews, ανακρινόμενοι προφορικά οι ύποπτοι αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή στον ξυλοδαρμό του 26χρονου. Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 6ης Ιανουαρίου 2024 στη Λεμεσό με τον 26χρονο να δέχεται επίθεση από ομάδα 15-20 προσώπων. Ο 26χρονος μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβασης αφού υπέστη διπλό κάταγμα κάτω γνάθου και κάταγμα ρινικών οστών.